Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023

Το μυστικό στο ψήσιμο: Το κόλπο για τα πιο ζουμερά κεφτεδάκια που δοκιμάσατε ποτέ

Τέλος το στεγνό κρέας

25 Σεπτεμβρίου 2023 13:38
Το μυστικό στο ψήσιμο: Το κόλπο για τα πιο ζουμερά κεφτεδάκια που δοκιμάσατε ποτέ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μυστικό στο ψήσιμο αποτελεί το κόλπο για να φτιάξετε τα πιο ζουμερά κεφτεδάκια που δοκιμάσατε ποτέ.

Με τα κατάλληλα tips, τις σωστές συνταγές και φυσικά με πολύ όρεξη για μαγειρική, μπορείς να καταφέρεις κάθε φαγητό που έχεις ονειρευτεί…Με την ευκαιρία, δείτε συνταγή για ουζάτα κεφτεδάκια από την Πάρο.

Όταν έχετε όρεξη για φαγητό της μαμάς, η καλύτερη επιλογή είναι τα κεφτεδάκια. Με ό,τι και να τα συνοδεύσετε είναι πεντανόστιμα – εκτός κι αν βγουν πολύ στεγνά. Πολλοί αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, ειδικά όταν δοκιμάζουν πιο υγιεινές συνταγές με κρέατα χωρίς λίπος, όπως γαλοπούλα και κοτόπουλο.

Ωστόσο, ανακαλύψαμε το μυστικό για ζουμερά κεφτεδάκια: ο ατμός. Ναι, καλά διαβάσατε. Με αυτή την τεχνική το κρέας εκτίθεται στον ατμό και όχι στο βραστό νερό και έτσι τα κεφτεδάκια βγαίνουν πιο ζουμερά και τρυφερά. Μην ανησυχείτε, δεν θα χρειαστείτε ειδικό εξοπλισμό γι’αυτή την συνταγή.

ζουμερά κεφτεδάκια
ζουμερά κεφτεδάκια

Η πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για λαχταριστά κεφτεδάκια φούρνου

Ωστόσο το Athensmagazine.gr σας προτείνει να δοκιμάσετε άλλη μια πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για λαχταριστά κεφτεδάκια φούρνου.

  • Ετοιμάστε το μίγμα και πλάστε τα κεφτεδάκια σύμφωνα με την αγαπημένη σας συνταγή.
  • Χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική με τα λαχανικά, μαγειρέψτε τα κεφτεδάκια στον ατμό για 5-10 λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν. Μπορείτε να ακολουθήσετε την τεχνική του βίντεο ή την μέθοδο με το αλουμινόχαρτο που σας είχαμε παρουσιάσει.
  • Αφού τα βγάλετε από τον ατμομάγειρα, μπορείτε να τα τηγανίσετε για λίγο έτσι ώστε να γίνουν περισσότερο τραγανά.
  • Συνεχίστε να ετοιμάζετε το φαγητό σας με όποιον τρόπο θέλετε, μόνο που αυτή τη φορά τα κεφτεδάκια σας θα είναι πιο ζουμερά από ποτέ.
 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share