Μέγα μυστικό της Τσικνοπέμπτης: Τοποθετεί ένα ξυλάκι μέσα στο λουκάνικο - Ο λόγος; Πανέξυπνος!
Τώρα ξέρεις τον απόλυτο τρόπο!
Πολλοί άνθρωποι συνηθίζουν να κάνουν μπάρμπεκιου μια φορά την εβδομάδα. Κρύα μπύρα, ζεστό φαγητό και καλή παρέα, τι καλύτερο από αυτό. Σε αυτό το βίντεο ο Μπλέικ Σμιθ από την ιστοσελίδα Chow.com θα μας δείξει πώς να ψήνουμε με τέλειο τρόπο τα λουκάνικα μας χρησιμοποιώντας ένα καλαμάκι και ένα μαχαίρι.
Ο Σμιθ σπρώχνει το καλαμάκι-ξυλάκι μέσα στο λουκάνικο και στην συνέχεια το κόβει με το μαχαίρι με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Με αυτό το κόλπο το λουκάνικο μας θα είναι τέλεια ψημένο και έτοιμο για να δημιουργήσουμε τα σπιτικά μας Hot-Dogs.
Δείτε το βίντεο:
Ούτε ο φούρναρης: Αυτό είναι το πιο νόστιμο σπιτικό ψωμί που έχετε φάει ποτέ - Μόνο με 4 υλικά
Αυτό το ψωμί δεν μοιάζει με το κλασικό ούτε στην προετοιμασία, ούτε στον χρόνο παρασκευής, ούτε στη μυρωδιά όταν ψήνεται... Αυτή η συνταγή για ένα σπιτικό ψωμί με μπύρα και θυμάρι θα σας μείνει αξέχαστη!
Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Σπιτικό προζύμι: Έτσι θα φτιάξετε το δικό σας ψωμί - "Οπλιστείτε" με υπομονή!
Η συνταγή για σπιτικό ψωμί, εύκολο και γρήγορο:
Υλικά
- 3 φλιτζάνια αλεύρι
- μισό φλιτζάνι ζάχαρη
- ένα κουτάκι μπύρας 375ml
- μια πρέζα δεντρολίβανο και θυμάρι (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το κοσκινισμένο αλεύρι με τη ζάχαρη. Προσθέστε την μπύρα και συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να δέσει η ζύμη. Στη συνέχεια λαδώστε και αλευρώστε μια φόρμα 10x30 εκ. και απλώστε μέσα τη ζύμη. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190C και ψήστε για 40 λεπτά μέχρι το ψωμί να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα στο εξωτερικό του.