Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023

Απογείωση: Αυτή η μαρινάδα θα χαρίσει απίστευτη γεύση στα ψητά σας κρέατα

Πεντανόστιμη και πανεύκολη!

14 Φεβρουαρίου 2023 11:07
Απογείωση: Αυτή η μαρινάδα θα χαρίσει απίστευτη γεύση στα ψητά σας κρέατα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μαρινάδα: Μπορεί το ψήσιμο να παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στη γεύση και την υφή του κρέατος αλλά, για να λέμε και αλήθειες, εξίσου σημαντική είναι και η μαρινάδα του.

Ψάξαμε και βρήκαμε, λοιπόν, μια τέλεια μαρινάδα για τα steaks και τις χοιρινές σας μπριζόλες, που θα τους χαρίσει απίστευτη νοστιμιά! Δείτε το βίντεο και κρατήστε σημειώσεις. Την επομένη φορά ξέρετε πώς πρέπει να συνοδέψετε το κρέας. Παράλληλα δείτε και το μυστικό για να μην σας σκληραίνει το κρέας στο ψήσιμο.

Τοπ μαρινάδα για μπριζόλες - Μόνο με 3 υλικά

Μια τέλεια συνταγή για μαρινάδα για να κρατήσει τις μπριζόλες σας μαλακές και να τους δώσει τρομερή γεύση. Αρκετοί αρκούνται σε λίγα καρυκεύματα για να δώσουν γεύση στη μπριζόλα τους, κάποιοι άλλοι προτιμούν να τη μαρινάρουν για να κάνουν το κρέας πιο μαλακό και να διατηρήσουν την τρυφερότητά του όσο μαγειρεύεται.

Υπάρχουν άπειρες συνταγές για μαρινάδες και κάθε μάγειρας έχει τη δική του. Υπάρχουν συνταγές για μαρινάδες εξαιρετικά περίπλοκες και κάποιες άλλες συνταγές αρκετά απλές. Η συνταγή που θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω για μαρινάδα έχει μόνο τρία υλικά και μάλιστα απλά και επιτυγχάνει πάντα το στόχο που είναι να είναι το κρέας γευστικό και μαλακό. Ωστόσο, αν τη θεωρείται δύσκολη, δείτε εδώ μια άλλη μαρινάδα.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share