Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πάνω από 1 εκατ. views στο Tik Tok: Πανεύκολη συνταγή με μακαρόνια και φέτα κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Έχει λατρευτεί από όλο τον κόσμο

1 Φεβρουαρίου 2023 12:07
Πάνω από 1 εκατ. views στο Tik Tok: Πανεύκολη συνταγή με μακαρόνια και φέτα κάνει τον γύρο του διαδικτύου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συνταγή που έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο και αναδείχθηκε μέσα από το Tik Tok. Ο λόγος για την συνταγή με τα μακαρόνια και την ελληνική φέτα που άμα την δοκιμάσετε θα την φτιάχνετε συνέχεια. Το Tik Tok έχει αναδειχθεί σε μέσο που προβάλλει πολλές και διαφορετικές θεματικές.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ενώ αρχικά συγκέντρωνεται κυρίως νεαρές ηλικίες, πλέον οι χρήστες είναι όλων των ηλικιών. Πολλά από τα βίντεο γίνονται viral για την χρησιμότητά τους, κάτι αστείο ή έξυπνο που προβάλλουν. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με πετυχημένες συνταγές όπως αυτή που θα δείτε παρακάτω.

Ο λόγος για την συνταγή που ανέβασε η χρήστης Jenni Häyrinen η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει εκατομμύρια views και χιλιάδες σχόλια και κοινοποιήσεις.

Είναι μια συνταγή με ζυμαρικά, ντοματίνια και φέτα!

Υλικά

ζυμαρικά της αρεσκείας σας

ντοματίνια

φέτα

ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

1 σκελίδα σκόρδο

φρέσκα φύλλα βασιλικού

Δείτε την εκτέλεση:

Λίγος σεβασμός στην κουζίνα: Μην ξανακάνεις ποτέ αυτό το ολέθριο λάθος με τα μακαρόνια!

Για τις περισσότερες από εμάς, τα λατρεμένα μακαρόνια θα είναι πάντα το πιο εύκολο και γρήγορο γεύμα, τις δύσκολες ώρες της μεγάλης πείνας.

Φτιάχνονται σε λίγα λεπτά, μαγειρεύονται πανεύκολα και είναι πεντανόστιμα ακόμα και με τυρί ή και σκέτα. Υπάρχει όμως ένα λάθος που κάνεις στον τρόπο που βράζεις τα μακαρόνια, που τα κάνουν να λασπώνουν ακόμα και αν δεν τα παραβράσεις.

Ποιος είναι αυτός;

Το να βάζεις τα μακαρόνια να βράζουν σε χλιαρό και όχι σε βραστό νερό. Κυρίως λόγω… βιασύνης! Βάζοντας τα μακαρόνια να βράσουν σε χλιαρό νερό το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πέσει κι άλλο η θερμοκρασία του νερού και να περιμένεις εκ νέου να ξεκινήσει η διαδικασία βρασμού, διπλή καθυστέρηση δηλαδή. Κάνοντας το εν λόγω λάθος, τα μακαρόνια παραβράζουν και λασπώνουν, ακόμα και αν θεωρητικά τα αφήσεις τον ενδεδειγμένο χρόνο που αναγράφει η συσκευασία. Ποιος είπε πως και οι σεφ δεν έχουν τα μυστικά τους;

Τώρα ξέρεις!

Δείτε επίσης: Οι διαιτολόγοι μίλησαν: Λαζάνια με σάλτσα μυρωδικών και τυρί

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share