Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Για γερό "χλαπάκιασμα": Το μυστικό για να πετύχετε τις τέλειες τηγανητές πατάτες

Σοκ!

19 Ιανουαρίου 2023 13:28
Για γερό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι ανεξαιρέτως λατρεύουν τις τηγανιτές πατάτες, όμως λίγοι γνωρίζουν πώς να πετύχουν το τέλειο τηγάνισμα. Οι φρέσκες πατάτες που φτιάχνουμε στο σπίτι, δεν μπορούν να είναι τόσο τέλειες όσο οι προτηγανισμένες που βρίσκουμε είτε στο εμπόριο, είτε παραγγέλνουμε στο σπίτι από το αγαπημένο μας ψητοπωλείο. Με την ευκαιρία, πετάξτε αμέσως τις πατάτες που έχουν αυτό το σημάδι. Με την ευκαιρία, δείτε πώς θα φτιάξεις πατάτες φούρνου σαν τηγανητές.

Τα νέα, ωστόσο, είναι αρκετά ευχάριστα για εκείνους που ορκίζονται στις σπιτικές, τηγανητές πατάτες, καθώς βρήκαμε το κόλπο που θα σας βοηθήσει να τις φτιάχνετε ακόμη καλύτερες και από τις έτοιμες. Μια τεχνική που σίγουρα δεν είχατε σκεφτεί και φανταστεί ποτέ.

Το μυστικό για τις απόλυτες τηγανιτές πατάτες

Το μυστικό για να πετύχετε τις τέλειες τηγανητές πατάτες

Αυτό που έχετε να κάνετε, λοιπόν, για να πετύχετε τις τέλειες, σπιτικές, τραγανές, τηγανητές πατάτες είναι να κόψετε τις πατάτες, όπως θα κάνατε κανονικά, να τις βράσετε ελάχιστα και να τις καταψύξετε.

Όταν θελήσετε να απολαύσετε σπιτικές και τραγανές τηγανητές πατάτες, λοιπόν, πάρτε από την κατάψυξη αυτές που έχετε αποθηκεύσει και βάλτε τες απευθείας στο καυτό λάδι. Όπως θα κάνατε και με τις προτηγανισμένες. Μόνο που οι δικές σας θα είναι πολύ πιο φρέσκες και φυσικά πολύ καλύτερες!

Αν και παχυντικές λόγω του λαδιού και του τηγανίσματος, πολλοί λένε ότι είναι και θεραπευτικές. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να ισχύει, όταν αναφερόμαστε σε προκατασκευασμένες πατάτες σε ταχυφαγία.

Το πείραμα το έκανε ένας λάτρης της υγιεινής διατροφής για να αποδείξει τα συντηρητικά των “πλαστικών” φαγητών. Θα μείνετε άφωνοι και θα αηδιάσετε με αυτό που θα δείτε…Είστε έτοιμοι;

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share