Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έξυπνο και πανεύκολο: Αυτό είναι το κόλπο για να αφαιρέσετε τις ίνες από το κοτόπουλο

Το συνιστούν οι επαγγελματίες

5 Ιανουαρίου 2023 23:59
Έξυπνο και πανεύκολο: Αυτό είναι το κόλπο για να αφαιρέσετε τις ίνες από το κοτόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το κοτόπουλο είναι μία από τις πιο «εύκολες» τροφές αφού μπορείς να το μαγειρέψεις με πολλούς (light ή όχι) τρόπους. Είναι πεντανόστιμο, έχει πρωτεΐνες και μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα ισορροπημένο διατροφικό μενού. Αν υπάρχει κάτι που με ενοχλεί στο κοτόπουλο είναι οι ίνες του.

Για αυτό όταν «έπεσα» πάνω σε αυτό το hack σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σου. Έγινε viral και είναι απόλυτα λογικό. Με την ευκαιρία, δείτε τη συνταγή για "βαφτισμένο" κοτόπουλο σε σάλτσα ντομάτας με 2 υλικά "έκπληξη"

Το κότοπουλο είναι ανάμεσα στις πιο εύκολες και γρήγορες τροφές που μπορείς να μαγειρέψεις. Και μάλιστα με δεκάδες διαφορετικούς τρόπους. Αν υπάρχει κάτι περισσότερο ενοχλητικό στο κοτόπουλο (εκτός του ότι είναι κρέας σε περίπτωση που είσαι vegan) είναι οι ίνες του. Συνήθως για να τις αφαιρέσουμε κόβουμε το φιλέτο με το μαχαίρι. H Mandy όμως, μία μητέρα 3 παιδιών από την Καλιφόρνια έχει άλλον τρόπο. Πιο εύκολο και πιο γρήγορο. Η νεαρή γυναίκα μοιράστηκε το μυστικό της και φαίνεται πως μας έλυσε ένα μεγάλο πρόβλημα όσον αφορά στη μαγειρική. Μάλιστα, η ίδια το χαρακτηρίζει ως το καλύτερο μαγειρικό hack που έχει υπάρξει ποτέ.

Για να αφαιρέσεις τις ίνες από το κοτόπουλο θα χρειαστείς μόνο ένα πιρούνι

Αυτό που θα χρειαστείς για να καταφέρεις να απομακρύνεις τις ίνες από το κοτόπουλο (συγκεκριμένα από το φιλέτο στήθους) είναι ένα πιρούνι και ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας. Και λίγα δευτερόλεπτα -όσο δηλαδή παίρνει η διαδικασία.

Η Mandy τοποθετεί την κορυφή της ίνας ανάμεσα στα δόντια του πιρουνιού, την πιάνει με ένα κομμάτι χαρτί και κατεβάζει προς τα κάτω με μία γρήγορη κίνηση το πιρούνι.

Όπως θα δεις στο βίντεο, αυτός είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να αφαιρέσεις τις ίνες από το κοτόπουλο. Και έχει κάθε λόγο να γίνεται viral. Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok συγκέντρωσε πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές και 680 χιλιάδες likes. Φυσικά, το ίδιο πολλά ήταν και τα σχόλια που επιβεβαίωσαν τη λειτουργικότητα του τρικ.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share