Φιλετο κοτόπουλο στολισμένο με μέλι, σκόρδο και ντοματίνια: Η αρωματική συνταγή που ήρθε για να μείνει
Ισορροπημένο και εναλλακτικό!
29 Νοεμβρίου 2022 11:18
Από ATHENSMAGAZINE TEAM
Δεν υπάρχει πιο ωραία εκδοχή του κοτόπουλου από το να είναι πρώτον φιλέτο, οπότε δεν χρειάζεται ξεκοκκάλισμα και δεύτερον να συνδυάζεται με τα σωστά προϊόντα που προσφέρουν ισορροπία και υψηλή αισθητική στο πιάτο σας.
Το φιλέτο κοτόπουλο στο τηγάνι σε συνδυασμό με το μέλι που θα διατηρήσει την γλυκόξινη γεύση και τα ντοματίνια που θα κρατήσουν ισορροπία θα γίνουν η αιτία να κρατήσετε και εσείς αυτό το πιάτο στο τραπέζι σας από εδώ και πέρα.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κοτόπουλο για περίπου 6 - 7 λεπτά, μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές.
Ρίχνουμε τα ντοματίνια, το σκόρδο και αλατοπίπερο, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2 - 3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μέλι με τη μουστάρδα και το λεμόνι και περιχύνουμε το κοτόπουλο.
Ανακατεύουμε απαλά, σκορπίζουμε το βασιλικό και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά, μέχρι να μελώσουν τα ντοματάκια και να γίνει το κοτόπουλο.