Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η «επανάσταση» των ζυμαρικών στην κατσαρόλα: Πήρε τα μακαρόνια και τα έριξε μέσα μαζί με τυρί - Το θεϊκό αποτέλεσμα

Θα θέλετε να τρέξετε να το κάνετε και εσείς

27 Οκτωβρίου 2022 12:02
Η «επανάσταση» των ζυμαρικών στην κατσαρόλα: Πήρε τα μακαρόνια και τα έριξε μέσα μαζί με τυρί - Το θεϊκό αποτέλεσμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέρετε τι θα συμβεί αν ρίξετε μακαρόνια μαζί με τυρί μέσα σε μια χύτρα; Με το αποτέλεσμα θα πάθετε πλάκα. Θα τρέξετε να το κάνετε.

Βρήκαμε την τέλεια και γρήγορη συνταγή για να φτιάξουμε νόστιμα μακαρόνια που γίνονται στη χύτρα ταχύτητας, και το πιο σημαντικό: δε χρειάζονται καν βράσιμο! Το Athensmagazine.gr κατά καιρούς σου δείχνει διάφορες συνταγές με μακαρόνια. Μία από αυτές είναι και η νηστίσιμη καρμπονάρα εξπρές.

Θα χρειαστείτε:

  • Ένα πακέτο (500 γρ.) μακαρόνια τύπου σελινάκι, πένες κλπ, δηλαδή με τρύπα
  • 3 κούπες τριμμένο τυρί τσένταρ
  • 250 γραμμάρια τυρί κρέμα
  • 2 1/2 κούπες γάλα
  • 375 ml γάλα εβαπορέ
  • Αλάτι και πιπέρι

Στο παρακάτω βίντεο δείτε την εκτέλεση βήμα βήμα:

Ρίχνει τα μακαρόνια μέσα σε ένα τηγάνι - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Πόσο γρήγορα μπορείς να φτιάξεις μια μακαρονάδα; Με το κόλπο που θα σου δείξουμε παρακάτω σίγουρα πολύ πιο γρήγορα απ' όσο νόμιζες μέχρι πρότινος!

Ενώ τα μακαρόνια θεωρούνται ένα γρήγορα γεύμα έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτά που σε καθυστερεί λίγο παραπάνω; Το νερό! Αυτό σε καθυστερεί, η αναμονή του βρασμού. Γιατί από τη στιγμή που θα ρίξεις τα μακαρόνια στο βραστό νερό θες λιγότερο από 10 λεπτά για να είναι έτοιμο το γεύμα σου!

Κοιτά λοιπόν πόσο απλή μπορείς να κάνεις τη ζωή σου χάρη στο παρακάτω βίντεο. Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να φας μακαρόνια μην πάρεις κατσαρόλα αλλά τηγάνι. Ναι, ναι καλά διάβασες, τηγάνι! Ρίξε λοιπόν μέσα το ζυμαρικό της επιλογής σου και από πάνω κρύο νερό. Κατά αυτόν τον τρόπο θα έχεις πιο γρήγορα έτοιμο το φαγητό σου αλλά θα κάνεις και οικονομία στο νερό.

Δες περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικά ακόμη μικρά μυστικά για τα μακαρόνια στο βίντεο που ακολουθεί:

Κι επειδή ξέρουμε ότι λατρεύεις τα μακαρόνια, δες εδώ τι μαγικό θα συμβεί αν γεμίσεις το ταψάκι των muffin με μακαρόνια!

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share