Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022

Βγάζει την ψίχα από το ψωμί και το τηγανίζει - Αυτό που προσθέτει στη συνέχεια; Θα σας ξετρελάνει!

Θα γλείφετε και τα δάχτυλά σας!

15 Αυγούστου 2022 18:50
Βγάζει την ψίχα από το ψωμί και το τηγανίζει - Αυτό που προσθέτει στη συνέχεια; Θα σας ξετρελάνει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν θέλετε να απολαύσετε ένα γρήγορο και θρεπτικό πρωινό, τότε η παρακάτω συνταγή θα γίνει μία από τις αγαπημένες σας!

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε 10 τροφές για πρωινό που μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Θα χρειαστείτε (για 2 μερίδες):

  • 1 αβοκάντο
  • 2 φέτες ψωμί
  • λάδι για τηγάνισμα
  • 2 αυγά
  • αλατοπίπερο
  • 1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί μοτσαρέλα
  • 1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ
  • φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

Οδηγίες:

Κόψτε το αβοκάντο στη μέση και αφαιρέστε το σπόρο. Στη συνέχεια κόψτε δύο παχιές φέτες από κάθε μισό και αφαιρέστε τη φλούδα.

Βάλτε τις φέτες αβοκάντο πάνω στις φέτες ψωμιού και κόψτε το περίγραμμα του ψωμιού γύρω από το αβοκάντο έτσι ώστε να ταιριάζει στην τρύπα.

Τηγανίστε τις φέτες ψωμιού σε ένα τηγάνι για περίπου δύο λεπτά.

Όταν η μία πλευρά γίνει, γυρίστε τις φέτες και τοποθετήστε τις φέτες αβοκάντο στην τρύπα. Στη συνέχεια, προσθέστε το αυγό με το αβοκάντο με λίγο αλάτι και πιπέρι. Πασπαλίστε λίγο τυρί πάνω στο ψωμί, κλείστε με καπάκι το τηγάνι και αφήστε το να τηγανιστεί για περίπου 7 λεπτά.

Όταν τελειώσετε, αφαιρέστε τα από το τηγάνι, προσθέστε λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο ​​κρεμμυδάκι και σερβίρετε.

Η κρούστα θα ψηθεί τραγανή, ενώ το εσωτερικό θα παραμείνει μαλακό.

Δείτε την απολαυστική συνταγή στο βίντεο που ακολουθεί

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share