Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανοίγει μια ντομάτα και βάζει μέσα αυγά και τυρί...Όταν την βγάζει από τον φούρνο έχει κάνει ένα αριστούργημα!

Θα σας τρέχουν τα σάλια!

23 Ιουλίου 2022 23:52
Ανοίγει μια ντομάτα και βάζει μέσα αυγά και τυρί...Όταν την βγάζει από τον φούρνο έχει κάνει ένα αριστούργημα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα αυγά γίνονται στο πι και φι και αποτελούν ένα από τα πιο γρήγορα πιάτα που μπορείτε να κάνετε. Ειδικά όταν συνδυάζονται με υλικά, όπως η ντομάτα, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Μετά από την συνταγή με τα αυγά σε φόρμα για κέικ, ακόμα ένας διαφορετικός τρόπος που θα σας ξετρελάνει. Με αυτή τη συνταγή, το αγαπημένο σας πιάτο θα καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις.

Θα χρειαστείτε (για 2 μερίδες):

  • 2 ντομάτες μέτριου μεγέθους
  • 2 αβγά
  • 2 κ.σ γάλα
  • αλάτι και πιπέρι
  • 1/3 τριμμένη παρμεζάνα

Οδηγίες:

  • Κόψτε το πάνω κομμάτι κάθε ντομάτας και βγάλτε το εσωτερικό τους χρησιμοποιώντας μαχαίρι και κουτάλι.
  • Χτυπήστε τα αβγά σε ένα μπολ, ρίξτε το γάλα, το τυρί, το αλάτι και το πιπέρι.
  • Ρίξτε το μίγμα μέσα στην τομάτα και ψήστε για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς Κελσίου.
  • Όταν ένα πρωινό είναι τόσο νόστιμο, το κάτι παραπάνω πραγματικά αξίζει. Εάν νιώθετε δημιουργικοί, μπορείτε να πειραματιστείτε με πολλά υλικά: μπορείτε να προσθέσετε δενδρολίβανο, ρίγανη ή βασιλικό. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη!

Ανακατεύει μέσα σε μια κανάτα αυγά, μπέικον και τυρί τριμμένο! Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!

Όλοι μας θα θέλαμε να κάνουμε τη ζωή μας λίγο πιο εύκολα και σίγουρα πιο γευστική. Μερικοί άνθρωποι λοιπόν στύβουν το μυαλό τους και βρίσκουν τρόπους να γλιτώσουν το χρόνο του μαγειρέματος ή τουλάχιστον να τον μειώσουν.

Όσο και να αγαπάς τη μαγειρική μερικές φορές ο χρόνος σου είναι τόσο περιορισμένος που δεν προλαβαίνεις να φτιάξεις ούτε μια ομελέτα. Γι' αυτό λοιπόν μετά το εκπληκτικό κόλπο με τα λεμόνια στην κατάψυξη, το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας δείξει ένα μικρό μυστικό που θα σας ξετρελάνει!

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε έναν άντρα να ρίχνει μέσα σε μια κανάτα αυγά, μπέικον και τριμμένο τυρί, στη συνέχεια τα ανακατεύει με έναν αυγοδάρτη, ρίχνει το μείγμα σε μια παγοθήκη και το τοποθετεί στην κατάψυξη. Κατά αυτόν τον τρόπο έχεις πάντα μια ομελέτα έτοιμη. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα τηγάνι και πέντε λεπτά!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο και μερικά ακόμα μικρά κόλπα που θα σας λύσουν τα χέρια!

30 TRUCOS COTIDIANOS SORPRENDENTES PARA HACER QUE TODO SEA MEJOR:

Posted by Ideas en 5 minutos on Monday, February 10, 2020

Έβαλε φέτες μπέικον σε ένα ταψί και από πάνω πατάτες! Το αποτέλεσμα θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Ευφυέστατη και γευστικότατη ιδέα για κάτι διαφορετικό.Στρώνει φέτες μπέικον σε ένα ταψί, βάζει από πάνω πατάτες και τριμμένο τυρί. Το αποτέλεσμα είναι άκρως λαχταριστό. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη "πειραγμένη" συνταγή που σας παρουσιάζουμε μιας και πρόσφατα το Athensmagazine.gr σας έδειξε το μοναδικό αποτέλεσμα που θα πετύχετε τυλίγοντας κιμά και τυρί σε μια ζύμη για πίτσα.

Αν θες να ξεφύγεις από τα κλασσικά πιάτα, όπως για παράδειγμα ένα κλασσικό σουφλέ πατάτας αυτή σίγουρα είναι μια συνταγή "ιδιαίτερη" και εντυπωσιακή. Θα τη λατρέψεις και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στα τραπέζια, εκπλήσσοντας τους καλεσμένους σου.

Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε κάθε λεπτομέρεια:

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share