Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βάζει μακαρόνια σε ταψί και πετάει πάνω τα κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας και τυρί - Θα τρέξετε να το κάνετε!

Θα κολλήσετε!

4 Ιουλίου 2022 19:41
Βάζει μακαρόνια σε ταψί και πετάει πάνω τα κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας και τυρί - Θα τρέξετε να το κάνετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πώς μπορείς να συνδυάσεις τα μακαρόνια και τα κεφτεδάκια με έναν εναλλακτικό τρόπο; Σίγουρα αυτή η συνταγή θα σε εκπλήξει.

Και όμως δεν είναι μια απλή συνταγή για μακαρόνια με κεφτέδες και σάλτσα ντομάτας, αλλά κάτι πολύ πιο περίπλοκο και ευφάνταστο. Σας έχουμε και το κρυφό μυστικό τον γιαγιάδων εδώ για γευστικά κεφτεδάκια, που θα απογειώσει την γεύση του πιάτου.

Απλά αφού τα κεφτεδάκια σας είναι έτοιμα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα ρίξετε πάνω σε ένα ταψί με μακαρόνια.

Αφού προσθέσετε τυρί και ντομάτα, τα βάζετε στον φούρνο για όσο χρόνο αναγράφεται στο παρακάτω βίντεο. Το αποτέλεσμα; Σάντουιτς από κεφτεδάκια και μακαρόνια που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Παίρνει τα μακαρόνια και τα τυλίγει με κιμά...Αυτό που φτιάχνει είναι ασύλληπτο

Μια συνταγή για μακαρόνια με κιμά που έχει έρθει από άλλο πλανήτη. Δεν θα είχατε σκεφτεί ποτέ ότι το αγαπημένο σας πιάτο μπορεί να μαγειρευτεί με αυτό τον τρόπο.

Ακόμα μια παραλαλγή του κλασικού πιάτου, που είναι εξίσου γευστική και θα κλέψει τις εντυπώσεις στο τραπέζι. Θα αποσπάσετε σίγουρα κολακευτικά σχόλια από τους καλεσμένους και εσείς οι ίδιοι θα γλείφετε τα δάχτυλά σας. Αλλιώς μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν εδώ την παραλλαγμένη συνταγή για μακαρόνια με φέτα, σε περίπτωση που ο κιμάς δεν σας ξετρελαίνει.

Αφού φτιάξετε τον κιμά, τυλίξτε τον στα μακαρόνια και βάλτε τον στον φούρνο αφού ρίξετε πάνω τα υλικά που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Εύκολο παστίτσιο χωρίς κιμά και έτοιμο μέσα σε 45 λεπτά!

Το παστίτσιο είναι από τα αγαπημένα φαγητά του Έλληνα και πλέον βγαίνει σε πολλές παραλλαγές. Με αφορμή και το χθεσινό επεισόδιο του Masterchef σας έχουμε την συνταγή για παστίτσιο χωρίς κιμά!

Είναι δεδομένο ότι με τον κιμά μπορείς να δημιουργήσεις τρομερά πιάτα και να τον συνδυάσεις ακόμα και με πουρέ πατάτας, αλλά δεν είσαι λάτρης του γιατί να τον ανέχεσαι στο παστίτσιο;

ΥΛΙΚΑ:

  • 1/2 κιλό πένες
  • 1/2 κιλό τυρί φέτα θριμματισμένη
  • 1/4 ρεγκάτο τριμμένο
  • 1 1/2 λίτρο φρέσκο γάλα
  • 2 αυγά
  • Αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο τριμμένο.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Σ΄ένα πυρέξ βάζουμε τις πένες όπως είναι από το πακέτο, ρίχνουμε από πάνω τα τυριά και το αλλαντικό που θέλουμε σε κομματάκια (αν βάλουμε βέβαια).
  • Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά ελαφρώς και τα ανακατεύουμε με το γάλα και τα μπαχαρικά και τα προσθέτουμε στο πυρέξ που έχουμε τις πένες.
  • Το ψήνουμε στους 200 C μέχρι να πάρει χρώμα, περίπου 45` ανάλογα το φούρνο μας.
 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share