Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η τέχνη της μπριζόλας: Κάντε τις σαν λουκούμι με αυτή τη συνταγή και θα πάθετε πλάκα

Άπαιχτη γεύση!

26 Ιουνίου 2022 15:25
Η τέχνη της μπριζόλας: Κάντε τις σαν λουκούμι με αυτή τη συνταγή και θα πάθετε πλάκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα από τα φαγητά που σίγουρα μας θυμίζουν τα κυριακάτικα τραπεζώματα των παιδικών μας χρόνων είναι οι μπριζόλες στον φούρνο με πατάτες! Με την ευκαιρία, δείτε το μυστικό της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για ζουμερή μπριζόλα με πατάτες λεμονάτες.

Λουκούμι, που λιώνουν στο στόμα, με τις πατάτες που συνοδεύουν θεσπέσια την κάθε μπουκιά. Οι χοιρινές μπριζόλες αποτελούν τον απόλυτο πρωταγωνιστή των πιο πετυχημένων τραπεζιών -και όχι άδικα. Είναι απόλυτα γευστικές, αν μαγειρευτούν σωστά προσφέρουν μια γαστρονομική εμπειρία άλλου επιπέδου και είναι από τις πιο αγαπημένες συνταγές μικρών και μεγάλων.

Η τέχνη της μπριζόλας: Κάντε τις σαν λουκούμι με αυτή τη συνταγή και θα πάθετε πλάκα

Κλασική συνταγή, μαμαδίστικη που λέμε, τη λατρεύουμε και την προτείνουμε ανεπιφύλακτα -ειδικά σε περιπτώσεις που δεν ξέρετε τι να μαγειρέψετε είναι η τέλεια λύση.

Μπριζόλες στον φούρνο με πατάτες:

ΥΛΙΚΑ

  • 240 ml λευκό κρασί
  • 120 ml ελαιόλαδο
  • 5 πατάτες
  • 4 χοιρινές μπριζόλες
  • 2 λεμόνια, τον χυμό τους
  • 2 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
  • 2 κ.σ. ρίγανη
  • 1 σκ. σκόρδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Πηγή: bovary.gr

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share