Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τοποθετεί αλουμινόχαρτο στο φούρνο και βάζει τα αυγά από πάνω: Το Αποτέλεσμα; Φανταστικό!

Θα ξετρελαθείτε!

2 Ιουνίου 2022 14:58
Τοποθετεί αλουμινόχαρτο στο φούρνο και βάζει τα αυγά από πάνω: Το Αποτέλεσμα; Φανταστικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μήπως έχετε βαρεθεί να τρώτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια πρωϊνά; Μην ανησυχείτε! Οι επιλογές είναι αμέτρητες, απλά ίσως να μην γνωρίσετε τις συνταγές.

Στο παρακάτω βίντεο θα ανακαλύψετε 14 πανεύκολα και γρήγορα tips που θα σας βοηθήσουν να μαγειρεύετε πεντανόστιμα φαγητά με αυγά σε χρόνο ρεκόρ, ειδικά για το πρωινό σας!

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε τα απόλυτα τα μυστικά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για τα τέλεια αυγά ποσέ.

Δείτε το βίντεο

Παίρνει μία φόρμα για κέικ και βάζει αλουμινόχαρτο και τα σπασμένα αυγά - Ο λόγος... γευστικότατος!

Παίρνει μία φόρμα για κέικ και βάζει αλουμινόχαρτο και τα σπασμένα αυγά! Με αυτό που κάνει να πρόκειται να σας εκπλήξει αλλά ας πάρουμε τα βήματα από την αρχή! Ακόμα μπορείτε να ανοίξετε μια ντομάτα και να βάλετε μέσα αυγά και τυρί...Όταν την βγάζει από τον φούρνο έχει κάνει ένα αριστούργημα!

  1. Ξεκινήστε δημιουργώντας μία τρύπα στο μέγεθος ενός κέρματος στο αυγό σας.
  2. Μετά αφαιρέστε το εσωτερικό του αυγού και ξεπλύνετέ το. Μετά το ξέπλυμα γεμίστε το εσωτερικό του με λάδι.
  3. Ετοιμάστε το μείγμα για κέικ σας, βάλτε το σε μία σακούλα καταψύκτη και μετατρέψτε την σε σακούλα τύπου κορνέ (η κοινώς σε σακούλα ζαχαροπλαστικής ) και ρίξτε μέσα στο άδειο αυγό το μείγμα σας.
  4. Αφήστε τα να ψηθούν για 12-14 λεπτά. Όταν βγουν, μπορεί να μοιάζουν λίγο περίεργα. Απλά περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για να αφαιρέσετε τα περιττά μέρη και καθαρίστε το αυγό.
  5. Ξεφλουδίστε το πάνω μέρος του για να αποκαλυφθεί το μικροσκοπικό κέικ σας.
  6. Κρυώστε το και απολαύστε το !

Τσεκάρετε αυτό το ολοκληρωμένο Video και δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε και εσείς αυτά τα cupcakes:

Βάζει μαγειρική σόδα στα αυγά και τα ανακατεύει - Αυτό που φτιάχνει θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια!

Βάζει σόδα στα αυγά και τα ανακατεύει - Αυτό που φτιάχνει θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια! Αν θέλετε να μάθετε να φτιάχνετε την πιο αφράτη ομελέτα δεν έχετε παρά να διαβάσετε παρακάτω. Μάλιστα, η σόδα θα σας βοηθήσει επίσης για να φτιάξετε καλύτερα το ψάρι σας

Λίγο γάλα ή λένε πως μπορεί να κάνει μια ομελέτα αφράτη. Υπάρχει, όμως, και ένα άλλο υλικό που μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερη δουλειά... Είναι η σόδα. Ναι, καλά διαβάσατε! Λίγη σόδα θα σας βοηθήσει να φτιάξετε την πιο αφράτη ομελέτα που έχετε φάει ποτέ.

Ένα είναι το μυστικό συστατικό για την πιο φρέσκια ομελέτα.
Πιο συγκεκριμένα χρειάζεστε ελάχιστη ποσότητα σόδας ανά δύο αυγά για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τόση ποσότητα είναι αρκετή για να μην γίνουν τα αυγά σας νερουλά.

Τη σόδα δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να τη νιώσετε στα αυγά σας. Το μόνο που θα νιώσετε είναι η αφρατοσύνη τους που θα σας εντυπωσιάσει.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share