Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κλείνει τις ξεφλουδισμένες μπανάνες αεροστεγώς και τις τοποθετεί στην κατάψυξη - Το καλύτερο γλυκό

Θα το λατρέψουν τα παιδιά

27 Μαΐου 2022 09:47
Κλείνει τις ξεφλουδισμένες μπανάνες αεροστεγώς και τις τοποθετεί στην κατάψυξη - Το καλύτερο γλυκό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέλετε να φτιάξετε ένα υγιεινό παγωτό που θα λατρέψουν τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι; Αυτός ο τρόπος θα σας λύσει τα χέρια και σίγουρα δεν είχατε σκεφτεί ποτέ ότι οι μπανάνες μπορούν να μετατραπούν σε κάτι τόσο διαφορετικό.

Μάλιστα μπορείτε να διατηρήσετε τις μαυρισμένες μπανάνες σας στην κατάψυξη με τον τρόπο που θα δείτε εδώ, και να δημιουργήσετε πολλά γλυκά. Το καλοκαίρι άλλωστε για τα παιδιά είναι η εποχή που μετράνε πόσα παγωτά έχουν φάει και κάνουν διαγωνισμό μεταξύ τους. Αν θέλετε όμως να προσφέρετε κάτι υγιεινό, τότε η παρακάτω συνταγή για παγωτό με μπανάνες είναι η κατάλληλη!

Θα χρειαστείτε είναι μερικές ώριμες μπανάνες και μπορείτε να το συνοδέψετε με σοκολάτα, ξηρούς καρπούς ή φρέσκα φρούτα. Αποφλοιώστε τις μπανάνες και βάλτε τις στην κατάψυξη για μερικές ώρες. Στη συνέχεια, κόψτε τις στη μέση και χτυπήστε τις στο μπλέντερ.

Προσθέστε από πάνω ό,τι θέλετε, όπως τρούφα ή μπισκότο, αλλά η τριμμένη σοκολάτα ταιριάζει τέλεια! Σερβίρετε και απολαύστε! Δε χρειάζεται καν να πείτε στα παιδιά ότι είναι σκέτη μπανάνα, μιας και δεν θα το καταλάβουν!

Πηγή: OWN

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share