Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κι όμως: Έτσι θα μαγειρέψετε την τέλεια μπριζόλα στο πλυντήριο πιάτων

Απίστευτο, υγιεινό και πεντανόστιμο

25 Δεκεμβρίου 2021 08:31
Κι όμως: Έτσι θα μαγειρέψετε την τέλεια μπριζόλα στο πλυντήριο πιάτων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν νομίζετε πως το πλυντήριο πιάτων υπάρχει μόνο για το ίδιο το πλύσιμο, τότε θα αναθεωρήσετε βλέποντας πώς μπορεί να μας βοηθήσει να μαγειρέψουμε μια πεντανόστιμη μπριζόλα.

Ένας Αμερικανός δημοσιογράφος αποκάλυψε τον νέο τρόπο μαγειρέματος της τέλειας μπριζόλας. Ο Μάικλ Τζορτζ, ανταποκριτής του CBS News ανέβασε ένα βίντεο στο Twitter, στο οποίο δείχνει πως μπορεί κάποιος να μαγειρέψει μια medium rare μπριζόλα, χρησιμοποιώντας το πλυντήριο πιάτων του.

Ο δημοσιογράφος αφού έβαλε αλάτι και πιπέρι στην μπριζόλα, την σφράγισε σε μια πλαστική σακούλα και στη συνέχεια την έβαλε στο πλυντήριο πιάτων. Στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του, δείχνει την διαδικασία, η οποία κράτησε για 96 λεπτά και μαζί σας προτείνουμε μια απόλυτη μαρινάδα για την μπριζόλα σας.

Έτσι έφτιαξε την απίθανη μπριζόλα με το πλυντήριο πιάτων

Η σφραγισμένη μπριζόλα στη σακούλα δεν έχει πολλά νερά και άλλους πιθανούς ρύπους, καθώς η θερμότητα και ο ατμός του πλυντηρίου παρέχουν το τέλειο περιβάλλον για να μαγειρευτεί το κρέας. Όμως το πλυντήριο πιάτων δεν μπορεί να κάνει όλη την δουλειά. Ο Μάικλ αφού τελειώσει το αρχικό στάδιο, στη συνέχεια χρησιμοποιεί και το τηγάνι, μαζί με λίγο σκόρδο και αρωματικά για να πετύχει το τέλειο ψήσιμο. Χρειάζονται δύο λεπτά για να πάρει εξωτερικά το κατάλληλο χρώμα.

Οι χρήστες που είδαν το βίντεο έμειναν ενθουσιασμένοι, ωστόσο διαπίστωσαν ότι αυτή η διαδικασία παίρνει αρκετό χρόνο. «Ενδιαφέρον. Είναι σαν να μαγειρεύεις στον ατμό, σε φούρνο μικροκυμάτων και μετά να το ολοκληρώνει στο τηγάνι. Με ένα φούρνο μικροκυμάτων θα χρειαζόσουν λιγότερο χρόνο και καθόλου νερό», σχολίασε κάποιος.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share