Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βάζει τον κιμά των μπιφτεκιών στην χαμηλή κατσαρόλα - Θα αλλάξετε τον τρόπο που μαγειρεύετε

Δεν φαντάζεστε την διαφορά!

5 Δεκεμβρίου 2021 16:26
Βάζει τον κιμά των μπιφτεκιών στην χαμηλή κατσαρόλα - Θα αλλάξετε τον τρόπο που μαγειρεύετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αυτόν τον τρόπο θα αλλάξετε σίγουρα τον τρόπο που μαγειρεύετε τα μπιφτέκια σας. Θα μπορέσετε να φτιάξετε τα πιο γευστικά μοσχαρίσια μπιφτέκια.

Μπορεί να υπάρχουν άπειρες συνταγές και τρόποι, ενώ με τον κιμά μπορείτε να κάνετε θαυμαστά πιάτα, σαν αυτό εδώ, αλλά με αυτή την συνταγή θα βρείτε το μυστικό κόλπο για τα πιο γευστικά μπιφτέκια.

Υλικά:

Για τα μπιφτέκια:

  • 700 γρ. Κιμά μοσχαρίσιο
  • 1 αβγό
  • 1/4 φλιτζάνι τριμμένο κρεμμύδι
  • 1/4 φλιτζάνι τριμμένο ψωμί
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 1/4 κ.γ. πιπέρι
  • 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
  • 170 γραμμάρια μανιτάρια σε φέτες
  • 1 1/2 φλιτζάνι ζωμό βοδινού
  • 1 συσκευασία για καφέ σάλτσα
  • 1 κ.γ. Κέτσαπ (προαιρετικά)
  • 1 κ. γ. Μουστάρδα Ντιζόν (προαιρετικά)
  • 2 κ.σ. νισεστέ

 τον κιμά των μπιφτεκιών στην χαμηλή κατσαρόλα

Εκτέλεση

1. Ανακατέψτε όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια και φτιάξτε μικρά μπιφτεκάκια με πάχος 2 εκατοστά. 2. Βάλτε μια στρώση κρεμμύδια και μανιτάρια στον αργό μάγειρα.

3. Μπορείτε να βάλετε τα ωμά μπιφτέκια κατευθείαν μέσα στον αργό μάγειρα, αλλά σας προτείνουμε να τα ροδίσετε λίγο σε ένα τηγάνι για γεύση.

4. Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το νισεστέ ρίξτε από πάνω το κρέας και τα λαχανικά. Μαγειρέψτε τα σε χαμηλή φωτιά για 5 ώρες.

5. Βγάλτε τα μπιφτέκια. Γυρίστε το στο δυνατό, ρίξτε το νισεστέ και αφήστε το να μαγειρευτεί μέχρι να πήξει.

6. Προσθέστε μέσα τα μπιφτέκια και καλύψτε τα με την σάλτσα πριν σερβίρετε.

Μπορείτε να το σερβίρετε με πουρέ πατάτας και αρακά και να το απολαύσετε μπροστά στην τηλεόραση!

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share