Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Πάνω σε λαδόκολλα απλώνει κιμά και τον σκεπάζει με τυρί! Θα τρέξετε να το κάνετε!

Θα κολλήσετε!

26 Νοεμβρίου 2021 10:38
Πάνω σε λαδόκολλα απλώνει κιμά και τον σκεπάζει με τυρί! Θα τρέξετε να το κάνετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εύκολη συνταγή που έχει έως βάση τον κιμά και αποτελεί το πιο γευστικό και οικονομικό σνακ. Σε λιγότερο από μία ώρα, αυτό το κόλπο θα μπορέσετε να φτιάξετε μέχρι και 12 στήλες τυριού με κρέας.

Ακόμα μια συνταγή με κιμά και τυρί, που μπορεί να σας θυμίζει την πίτσα- taco, αλλά δεν έχει καμία σχέση στην πραγματικότητα!

Συστατικά:

450 γρ. βόειο κρέας
1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
6 φέτες τυρί cheddar
Μίνι ψωμάκια σε στήλες

λαδόκολλα κιμάς τυρί

Οδηγίες:

  1. Αναμείξτε τη φρυγανιά με το βόειο κρέας σε ένα μέτριο μπολ
    2. Προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι
    3. Προσθέστε στο αλάτι, ελαφρά και συνδυάστε το μείγμα με τα χέρια σας.
    4. Στρώστε σε ένα «ταψί 9 x 13 μία λαδόκολλα , στη συνέχεια, πατήστε το βόειο κρέας στο σκεύος.
    5. Ψήστε για 30 λεπτά στους 200 °C
    6. Βάλτε επάνω στο κρέας σας φέτες τυριού, και επιστρέψτε το στο φούρνο για περίπου 2 λεπτά.
    7. Κόψτε σε τετράγωνες στήλες με πλάτος 2 ίντσες, και βάλτε επάνω το αγαπημένο σας μπαχαρικό.

Παίρνει κιμά, τον τυλίγει σε βραστά αυγά και τα ρίχνει στο τηγάνι! Το αποτέλεσμα είναι θεϊκό!

Σε όλους αρέσουν οι κεφτέδες και τα αυγά, ειδικά όταν είναι τηγανιτά. Τι θα λέγατε λοιπόν στον συνδυασμό αυτών των δύο κλασικών πιάτων; Ενώνονται και δημιουργούν κάτι το εξωπραγματικό!

Μετά την συνταγή με τον κιμά και τον πουρέ πατάτας που έγινε ανάρπαστη, έχουμε να σας προτείνουμε ακόμα μια/ Αυτή η συνταγή έχει τις ρίζες της στην Αγγλία και χρονολογείται στο 1700. Είναι στο κατάλληλο μέγεθος και με απίστευτη γεύση. Είναι τέλειο για κολατσιό ή γεύμα. Εδώ έχουμε τη συνταγή για σας. Πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε!

Θα χρειαστείτε:

500γρ χοιρινό κιμά
1 κ.σ Worcestershire σως
1 κ.σ μουστάρδα
2 κ.σ κορνφλάουρ
1/4 κ.σ μοσχοκάρυδο
λίγο ψιλοκομμένο φασκόμηλο
λίγο ψιλοκομμένο θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
6 βρασμένα αυγά
λάδι για το τηγάνι
τριμμένη φρυγανιά
1 αυγό
1/4 κούπας γάλα
1/2 κούπας αλεύρι

Εκτέλεση

Σε ένα μέτριο μπολ βάλτε τη σως, τη μουστάρδα, το κορνφλάουρ, το φασκόμηλο, το θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ανακατέψτε καλά. Σε ένα άλλο μπολ βάλτε τα 6 καλοβρασμένα αυγά.

Πάρτε λίγο από το μείγμα του κιμά και τυλίξτε το γύρω από ένα αυγό Κάντε το αυτό για όλα τα αυγά. Αφήστε για 30 λεπτά στο ψυγείο.

Σε 3 μικρά μπολ βάλτε, στο ένα αλεύρι, στο άλλο ένα αυγό χτυπημένο με λίγο γάλα και στο 3ο τριμμένη φρυγανιά. Βγάλτε τις μπάλες από το ψυγείο και πανάρετε.

Τηγανίστε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνουν χρυσά, για περίπου 7 λεπτά. Αφήστε τα σε χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει το περιττό λάδι.

Κόψτε στη μέση και απολαύστε! Πώς σας φάνηκε;

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share