Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λεμονάδα σαν Pina Colada! H συνταγή για τo viral ρόφημα με λεμόνι

Δείτε σε βίντεο στη συνταγή

5 Νοεμβρίου 2021 14:15
Λεμονάδα σαν Pina Colada! H συνταγή για τo viral ρόφημα με λεμόνι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το νέο viral ποτό που κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα στο Tiktok είναι μια λαχταριστή λεμονάδα! Ωστόσο, αυτή δεν είναι μια απλή λεμονάδα αλλά ένα κρεμώδες λαχταριστό ποτό που θυμίζει λίγο την Pina Colada, στη… λεμονάτη εκδοχή της.

Είναι πανεύκολο και δροσιστικό. Μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες τις ημέρας και να δώσει μια διαφορετική πινελιά στις ζεστές καλοκαιρινές μέρες.

Για να το ετοιμάσουμε, απλώς κάνουμε μια παραλλαγή της κλασικής λεμονάδας. Αντί για σιρόπι σφενδάμου ή ζάχαρη, προσθέτουμε ζαχαρούχο γάλα και λίγη σαντιγί. Δεν είναι μια συνήθεια που θα βάλουμε στην καθημερινότητά μας καθώς έχει πολλές θερμίδες, αλλά αξίζει κάποιες φορές. Ενώ δείτε ποιο είναι το αγαπημένο ρόφημα που σε προστατεύει από τον καρκίνο του προστάτη!

@cnetdotcom

Whipped lemonade is even better than it looks. Thank me later. #foodtok #whipplemonade #summer

♬ original sound - CNET

Υλικά

  • 3 φλιτζάνια πάγο
  • 1/2 φλιτζάνι φρεσκοστυμμένα λεμόνια
  • 1/2 φλιτζάνι ζαχαρούχο γάλα
  • 2 φλιτζάνια σαντιγί

Διαδικασία

Ρίχνουμε πρώτα τα παγάκια και στη συνέχεια ένα-ένα τα υλικά μας μέσα σε ένα δυνατό μπλέντερ. Τα χτυπάμε καλά για να αναμειχθούν. Και το αποτέλεσμα είναι ένα κρεμώδες ρόφημα με άρωμα λεμόνι!

Extra tip: Aν θέλετε να μετατρέψετε το smoothie λεμονάδας σε ένα δροσερό και κρεμώδες κοκτέιλ, αρκεί να προσθέσετε λίγο ρούμι! Εννοείται ότι μπορείτε να προσθέσετε και άλλα φρούτα, όπως πχ φράουλα, για να δώσετε μια πιο φρουτένια πινελιά στο καλοκαιρινό σας ρόφημα!

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share