Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πήρε ένα αβγό και το έριξε μέσα στην πατάτα - Όταν καταλάβετε γιατί θα το κάνετε κι εσείς συνέχεια

Τρομερό αποτέλεσμα

30 Σεπτεμβρίου 2021 21:37
Πήρε ένα αβγό και το έριξε μέσα στην πατάτα - Όταν καταλάβετε γιατί θα το κάνετε κι εσείς συνέχεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το αβγό και η πατάτα είναι δύο τρόφιμα συνυφασμένα με την ευχαρίστηση και, μάλιστα, μπορούν να συνδυαστούν όχι μόνο τηγανιτά, αλλά και με περισσότερες παραλλαγές.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι «NorthSurvival» και μας δείχνει πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα εύκολο και υγιεινό πρωινό.

Πήρε μια πατάτα και την «άδειασε» στην συνέχεια έσπασε το αβγό και το έριξε στο εσωτερικό της πατάτας και την έβαλε στην φωτιά.

Το κανάλι NorthSurvival σημειώνει ότι αυτός δεν είναι ένας τρόπος επιβίωσης – είναι απλά ένας έξυπνος τρόπος για να μαγειρέψουμε ένα αβγό, με την πατάτα να είναι εξίσου χρήσιμη και για την... ομορφιά μας.

Ο εναλλακτικός τρόπος να τηγανίζετε το αβγό

Μόλις δείτε πως τηγανίζει το αβγό του δεν θα το ξανά φάτε ποτέ με άλλον τρόπο! Μια τέλεια συνταγή!

Αρχικά δεν πρέπει να σπάσει ο κρόκος και ταυτόχρονα και το ασπράδι και ο κρόκος να έχουν τέλεια υφή. Σας παρουσιάζουμε μια συνταγή για να πετυχαίνετε το τέλειο τηγανητό αβγό κάθε φορά!

Αρχικά πάρτε από δύο μπολ για κάθε αβγό. Θα χωρίσετε το ασπράδι από τον κρόκο, γι’αυτό είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα βαθύ και ένα ρηχό δοχείο. Έτσι, ο κρόκος θα διατηρήσει το σχήμα του.

Όταν σπάσετε και χωρίσετε τα αβγά σας, ζεστάντε το τηγάνι. Προσθέστε αρκετό λάδι στο τηγάνι για να μην κολλήσουν τα αβγά. Μόλις ζεσταθεί το τηγάνι, ρίξτε το πρώτο ασπράδι κατευθείαν μέσα. Προτείνουμε να το μαγειρέψετε σε μέτρια ως χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει σχεδόν αδιαφανές.

Αυτό είναι σημαντικό, γιατί διαφορετικά δεν θα κολλάει ο κρόκος στο ασπράδι. Τώρα μεταφέρετε προσεκτικά τον κρόκο στο τηγάνι και ρίξτε τον στη μέση του ασπραδιού. Μαγειρέψτε για κάνα δυο λεπτά, ανάλογα με το πόσο σφιχτό θέλετε τον κρόκο.

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τις οδηγίες γι’αυτή την εκπληκτική μέθοδο!

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share