Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πιέζει σε αλουμινόχαρτο κιμά και ρίχνει μέσα μακαρόνια - Θα σας τρέχουν τα σάλια

Θα σας τρελάνει

22 Σεπτεμβρίου 2021 16:16
Πιέζει σε αλουμινόχαρτο κιμά και ρίχνει μέσα μακαρόνια - Θα σας τρέχουν τα σάλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια πανεύκολη συνταγή για μακαρόνια με κιμά, που θα λατρέψετε όλοι σας. Το μόνο διαφορετικό που θα χρειαστείτε είναι ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.

Εάν ψάχνετε συνεχώς νέες πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής, τότε είσαι στο σωστό μέρος. Η συνταγή που ακολουθεί είναι από τις καλύτερες που έχουμε δει τελευταία και είναι σίγουρο πως θα σας ξετρελάνει! Από τη στιγμή που την είδαμε ξέραμε πως έπρεπε να σας τη δείξουμε, όπως και αυτή εδώ την ιδιαίτερη για πατάτες με κιμά.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε μία παραλλαγή στο πιθανώς πιο αγαπημένο φαγητό όλων των εποχών: μακαρόνια με κιμά. Εδώ όμως, αντί να βάλουμε τον κιμά πάνω από τα μακαρόνια, τυλίγουμε τον κιμά γύρω από τα μακαρόνια και το αποτέλεσμα είναι όλα τα λεφτά!

Αρχικά βάζουμε τον κιμά μέσα σε ένα μπολ και από πάνω τα ζυμαρικά και καλύπτουμε από πάνω με ένα δεύτερο στρώμα κιμά. Χρησιμοποιώντας αλουμινόχαρτο, του δίνουμε κυκλικό σχήμα και το βάζουμε για ψήσιμο, προσέχοντας να μην κλείσουμε εντελώς το αλουμινόχαρτο για να ψηθεί καλά. Μετά από μία ώρα, θα είναι έτοιμο για σερβίρισμα!

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Μέσα σε ένα μπολ έβαλε αλουμινόχαρτο και το γέμισε με νερό και μαγειρική σόδα - Έπειτα έβαλε το κολιέ και...

Μήπως από τις πολλές βουτιές στη θάλασσα σας έχει μαυρίσει το κολιέ; Ένας αποτελεσματικός αλλά και οικονομικός τρόπος για να το καθαρίσετε είναι η μαγειρική σόδα σε συνδυασμό με το αλουμινόχαρτο, που θα το κάνουν καινούργιο.

Η μαγειρική σόδα έχει πολλές χρήσεις. Πολλές είναι οι νοικοκυρές που τη χρησιμοποιούν είτε στο καθάρισμα, είτε στην περιποίηση του προσώπου. Μία από τις χρήσεις που έχει, λοιπόν, είναι και το καθάρισμα των κοσμημάτων.

μαγειρική σόδα χρήσεις

Αυτό είναι το μείγμα με μαγειρική σόδα που θα κάνει τα κολιέ καινούργια

Στρώστε ένα μπολ με αλουμινόχαρτο, γεμίστε το με καυτό νερό και λίγη μαγειρική σόδα και βάλτε μέσα τα ασημικά. Λόγω της ανταλλαγής ιόντων, η σκουριά θα μεταφερθεί από το κόσμημα στο νερό.

Αφαιρέστε το κόσμημα και σκουπίστε απαλά, αφαιρώντας τα υπολείμματα σκουριάς. Το "κόλπο" λειτουργεί και για μαχαιροπίρουνα.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share