Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρίχνει μαγειρική σόδα σε αυγά και τα βάζει στην κατσαρόλα - Θα το κάνετε αμέσως (Video)

Μοναδικό κόλπο που θα σας «λύσε] τα χέρια

6 Απριλίου 2021 15:29
Ρίχνει μαγειρική σόδα σε αυγά και τα βάζει στην κατσαρόλα - Θα το κάνετε αμέσως (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τα αυγά είναι από τα φαγητά που μπορούν να… τρελάνουν τους μικρούς και τους μεγάλους, ενώ προσφέρει και σημαντικά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό. Υπάρχει όμως ένα σημαντικό πρόβλημα όταν θέλουμε να τα καθαρίσουμε.

Το κόλπο που παρουσιάζεται πιο κάτω στο βίντεο θα σας λύσει τα χέρια, μια και θα δείτε πώς μπορείτε να καθαρίσετε τα αυγά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μαγειρική σόδα πριν τα βράσετε, ενώ δείτε εδώ για ποιο λόγο δεν πρέπει να βάζετε αλάτι στα αυγά σας. Η μαγειρική σόδα είναι ένα συστατικό που υπάρχει σε κάθε σπίτι, αλλά ξέρουμε πραγματικά σε τι μπορεί να μας χρησιμεύσει εκτός από την υγιεινή και στο μαγείρεμα.

Δείτε το βίντεο:

Έτσι γίνονται τα τέλεια μπιφτέκια: Το κόλπο με τη μαγειρική σόδα που θα τα «εκτοξεύσει»

Γνωρίζατε, ότι η μαγειρική σόδα μπορεί να κάνει τέλεια τα μπιφτέκια σας, «εκτοξεύοντας» τη γεύση τους; Υπάρχει, μάλιστα, ένα συγκεκριμένο κόλπο με το υλικό αυτό, που μπορεί να τα κάνει υπέροχα.

Η μαγειρική σόδα, άλλωστε, είναι χρήσιμη για ουκ ολίγες δουλειές του σπιτιού, όπως φυσικά και για το μαγείρεμα, με ένα εκ των κορυφαίων παραδειγμάτων να είναι και μια αγαπημένη γλυκιά παρασκευή. Μπορεί, λοιπόν, να κάνει και τα μπιφτέκια σας πιο αφράτα.

μπιφτέκια τέλεια με μαγειρική σόδα

Μπιφτέκια: Αυτό είναι το κόλπο με τη μαγειρική σόδα

Για ένα κιλό κιμά θα χρειαστείτε 1 κουταλάκι ανακατεμένο με λίγο γάλα ή και γιαούρτι. Πολλοί το χρησιμοποιούν και για να μαλακώσουν το μοσχάρι, είτε πριν βράσει είτε και στην κατσαρόλα.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share