Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021

Πατάτες φούρνου τραγανές σαν τηγανιτές με ένα απλό κολπάκι!

Δοκιμάστε το!

17 Ιανουαρίου 2021 13:55
Πατάτες φούρνου τραγανές σαν τηγανιτές με ένα απλό κολπάκι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πατάτες φούρνου: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει ένα μικρό μυστικό μαγειρικής που θα σας γλυτώσει από τα περιττά λίπη. Σαφώς η γεύση της τηγανιτής πατάτας είναι μοναδική και αναντικατάστατη!

Οι πατάτες στο φούρνο όμως, είναι μια πολύ πιο υγιεινή και εξίσου γευστική πρόταση, πόσο μάλλον όταν γίνονται τόσο τραγανές όσο οι τηγανιτές. Παράλληλα σας προτείνουμε να δοκιμάσετε και μια συνταγή για θεϊκές πατάτες ακορντεόν που θα σας τρέχουν τα σάλια!

Πατάτες φούρνου: Να τι πρέπει να κάνεις για σούπερ τραγανές πατάτες φούρνου

  • Πριν βάλεις το ταψί στο φούρνο, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά πρόσθεσε από πάνω και λίγη φρυγανιά τριμμένη.
  • Όταν βγει το φαγητό από το φούρνο, δεν θα καταλάβει κανείς το μικρό μυστικό σου για τραγανές πατάτες.

Τραγανές πατάτες φούρνου σαν τηγανιτές

Η συνταγή που θα σας ξετρελάνει: Πατάτες φούρνου με λιωμένα τυριά

Πατάτες φούρνου: Οι πατάτες είναι από τα αγαπημενα φαγητά μικρών και μεγάλων. Είναι εύκολες στο μαγείρεμα και η γεύση τους είναι απίστευτη. Ειδικά, αν συνδυαστούν με τα σωστά υλικά μπορεί να δημιουργηθεί με αυτές μια συνταγή κόλαση.

Η παρακάτω συνταγή με τις πατάτες φούρνου θα σας πάρει τα μυαλά και σίγουρα αν την δοκιμάσετε θα την εντάξετε στο μενού σας. Είναι λαχταριστή και πολύ εύκολο για να την φτιάξετε. Παράλληλα το Athensmagazine.gr σας προτείνει να δοκιμάσετε άλλη μια πεντανόστιμη συνταγή για για θεϊκές πατάτες ακορντεόν που θα σας τρέχουν τα σάλια!

Υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 1 πακέτο κατεψυγμένες πατάτες τριμμένες
  • 1 κονσέρβα κρέμα του κοτόσουπα
  • 1/2 κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
  • 3 κουταλάκια του γλυκού λιωμένο σκόρδο
  • 2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 450 γρ. ξινή κρέμα.
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, λιωμένο
  • 220 γρ. τυρί τσένταρ, τριμμένο.
  • Αλάτι και πιπέρι

Πατάτες φούρνου: Οδηγίες

  • Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 176 Κελσίου. Ρίξτε τις τριμμένες πατάτες σας, και μια γενναιόδωρη ποσότητα αλατιού και πιπεριού.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ, συνδυάστε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το τυρί τζέντας. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τις τεμαχισμένες πατάτες και από πάνω το τυρί τσένταρ.
  • Ψήστε για 50 λεπτά ή μέχρι να είναι αφρώδη και να έχει ροδίσει το μείγμα σας.

Μπορείτε να δοκιμάστε να προσθέσετε μερικά τραγανά κομμάτια μπέικον στο μείγμα. Σερβίρετε με καυτή σάλτσα ή ο,τι άλλο θέλετε.

Πηγή: daddy-cool.gr

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share