Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Χρωματιστές πιπεριές γεμιστές με κοτόπουλο να σας τρέχουν τα σάλια!

Μια πρωτότυπη και λαχταριστή συνταγή

16 Ιανουαρίου 2021 16:08
Χρωματιστές πιπεριές γεμιστές με κοτόπουλο να σας τρέχουν τα σάλια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr ανακάλυψε για εσάς το πιο νόστιμο και απολαυστικό ορεκτικό που έχετε δοκιμάσει ποτέ με γεμιστές πιπεριές και κοτόπουλο που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Πρόκειται για εύκολη και λαχταριστή συνταγή που θα εντυπωσιάσει τους πάντες στο τραπέζι. Ωστόσο σας προτείνουμε να δοκιμάσετε άλλη μια εύκολη και τέλεια συνταγή για τάρτα με κοτόπουλο, τυριά και κρέμα γάλακτος.

Υλικά

  • Παρμεζάνα 2 κούπες τριμμένη
  • Σκόρδο 3 σκελίδες, ψιλοκομμένο
  • Μαϊντανός 1 κουταλιά της σούπας φρεσκοτριμμένο
  • Πιπεριά 1 κόκκινη, ψιλοκομμένη
  • Ντομάτα 1 κούπα χυμός
  • Αλάτι κατά προτίμηση
  • Πιπέρι κατά προτίμηση
  • Κοτόπουλο 3 κομμάτια φιλέτο στήθοs
  • Πιπεριά 6 μεγάλες πολύχρωμες για γεμιστά
  • Ζωμό 2 κούπες κοτόπουλο

Εκτέλεση

  • Βράζουμε το κοτόπουλο μέχρι να μαλακώσει πολύ καλά και το κόβουμε στη συνέχεια σε όσο πιο μικρά κομμάτια μπορούμε.
  • Ανακατεύουμε τα κομμάτια κοτόπουλου με 1 ½ κούπα παρμεζάνα, το σκόρδο, το μαϊντανό την ψιλοκομμένη πιπεριά, το χυμό ντομάτας, αλάτι και πιπέρι.
  • Κόβουμε εγκάρσια τις πιπεριές μας και τις καθαρίζουμε από τα σπόρια. Τις απλώνουμε σε ταψί και τις γεμίζουμε με το μίγμα από κοτόπουλο. Πασπαλίζουμε από πάνω την υπόλοιπη παρμεζάνα και προσθέτουμε στο ταψί μας το ζωμό κοτόπουλο.
  • Καλύπτουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 oC για περίπου 1 ώρα.
  • Σερβίρουμε γαρνίροντας με φρεσκοκομμένο μαϊντανό και τριμμένη παρμεζάνα.

Συνταγή για πιπεριές γεμιστές με κοτόπουλο

Πηγή: daddy-cool.gr

Αυτή είναι η τέλεια συνταγή για τηγανητό κοτόπουλο που θα λατρέψετε!

Τηγανιτό κοτόπουλο: Το μυστικό πίσω από το θρυλικό Kentucky Fried Chicken που μας έχει κάνει να το ερωτευτούμε, είναι προφανώς η τέλεια τραγανή του κρούστα. Έτσι λοιπόν, το κανάλι του youtube Cook With Aussie αποφάσισε να μας δείξει έναν απλό τρόπο για να φτιάξουμε το πιο τέλειο, τραγανό, σπιτικό τηγανητό κοτόπουλο που δοκιμάσαμε ποτέ.

Το σωστό τηγάνισμα παίζει σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα, καλό είναι λοιπόν να γνωρίζετε ότι το καινούριο λάδι δεν είναι κατάλληλο γι’ αυτή τη συνταγή, αλλά ούτε και το πολύ παλιό. Το μυστικό της συνταγής είναι να προσθέσετε ένα μέρος χρησιμοποιημένο λάδι, από προηγούμενο τηγάνισμα.

Όταν παρατηρήσετε αφρό στην επιφάνεια του λαδιού, θα πρέπει να το αντικαταστήσετε. Παράλληλα το Athensmagazine.gr σας προτείνει να δοκιμάσετε άλλη μια λαχταριστή συνταγή για ρολό κοτόπουλο με μέλι, μουστάρδα και σκόρδο στη γάστρα σκέτη κόλαση!

Παρακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share