Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άρχισε να τρώει 3 βραστά αυγά την ημέρα για ένα μήνα και ιδού τα αποτελέσματα (Video)

Απίστευτη αλλαγή!

8 Ιανουαρίου 2021 15:04
Άρχισε να τρώει 3 βραστά αυγά την ημέρα για ένα μήνα και ιδού τα αποτελέσματα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυγά: Εάν αγαπάτε και τρώτε αυγά κάθε μέρα, μην φοβάστε για την χοληστερόλη είναι απλώς ένας μύθος, εκτός αυτού, μπορεί να κάνει θαύματα στο σώμα σας η κατανάλωση τους. Γνωρίζατε ότι τα αυγά περιέχουν 180-186 mg.

Η χοληστερόλη και το ήπαρ σας παράγει περίπου 1000-2000 mg. Κάθε μέρα; Ωστόσο διαβάστε στο Athensmagazine.gr πώς πρέπει να φτιάχνετε τα αυγά σας, ποιος είναι ο υγιεινος τρόπος για να τρώτε.

Για να δούμε λίγο τα οφέλη για τον οργανισμό σας

  • Καταναλώνοντας αυγά αυξάνεται τους μύες σας και την σωματική σας διάπλαση.
  • Τρώγοντας αυγά για πρωινό μπορείς να μειώσεις τις πρωινές θερμίδες δίνοντας στον οργανισμό σας μια βόμβα ενέργειάς και πρωτεΐνης .
  • Είναι πλούσια σε βιταμίνη D και ασβέστιο για να ενισχύσετε τα οστά σας.
  • Τα αυγά είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε ο οργανισμός σας.

Το βίντεο που ακολουθεί θα σας λύσει όλες τις απορίες σας

Συνδυάστε τα αυγά σας με χυμό πορτοκάλι και κάντε ένα δώρο στο σώμα σας

Το αδυνάτισμα είναι κάτι που ταλαιπωρεί αρκετό κόσμο μιας και είναι μια διαδικασία που δεν ολοκληρώνεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Υπάρχουν όμως κάποιοι συνδυασμοί τροφίμων που θα ενεργοποιήσουν ξανά το μεταβολισμό σας και θα αποδειχθούν σωτήριοι τη στιγμή που η ζυγαριά σας θα έχει "κολλήσει". Τρανό παράδειγμα ο συνδυασμός αυγού με χυμό πορτοκάλι.

Μιλάμε για ένα συνδυασμό που δεν λείπει από κανένα πρόγραμμα διατροφής. Τι είναι αυτό όμως που τον κάνει τόσο σημαντικό. Έχουμε δει και ξέρουμε πως τόσο το πορτοκάλι όσο και το αυγό έχουν αμέτρητες βιταμίνες και χαρίζουν στον οργανισμό μας την απαραίτητη ενέργεια μέσω των θρεπτικών συστατικών τους. Θέλεις να βελτιώσεις την εικόνα και την ελαστικότητα του δέρματός σου; Δοκίμασε να καταναλώσεις αυτό το δυναμικό ντουέτο!

Βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και την αύξηση της ελαστικότητάς του

Τα αυγά είναι φυσικά πλούσια σε δύο αμινοξέα που συμμετέχουν στο σχηματισμό του κολλαγόνου. Πριν από αυτό όμως κι αν αναρωτιέσαι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να μαγειρέψεις τα πρωινά αυγά σου, δες εδώ ποιον τρόπο να αποφύγεις.

Τροφές με βιταμίνη C, όπως το πορτοκάλι, το μάνγκο, τα ακτινίδια, η πιπεριά, ενισχύουν την παραγωγή του κολλαγόνου καθώς η βιταμίνη C δρα ως συνένζυμο στο μηχανισμό αυτό. Αποτέλεσμα είναι η βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και η αύξηση της ελαστικότητάς του.

Επίλεξε, λοιπόν, για πρωινό μία ομελέτα με ένα αυγό και ένα ασπράδι και στύψε έναν φυσικό χυμό πορτοκαλιού, ώστε να καλύψεις ένα σημαντικό κομμάτι των αναγκών σου στην πολύτιμη αυτή βιταμίνη.

χυμός πορτοκάλι

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share