Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022

Ρυτίδες τέλος: Δοκιμάστε αυτό το σπιτικό τονωτικό με το λεμόνι και δείξτε πιο φρέσκες στο λεπτό

Δοκιμάστε το!

23 Δεκεμβρίου 2020 14:30
Ρυτίδες τέλος: Δοκιμάστε αυτό το σπιτικό τονωτικό με το λεμόνι και δείξτε πιο φρέσκες στο λεπτό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι έντονες ρυτίδες είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Υπάρχουν πολλά διαφημιζόμενα προϊόντα που υπόσχονται καλά αποτελέσματα αλλά τα περισσότερα κοστίζουν και είναι γεμάτα ανεπιθύμητες ουσίες.

Εκτός από αυτό, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την διαδικασία της γήρανσης. Αυτή η μέθοδος που θα δείτε με τη βοήθεια του λεμονιού δεν προσπαθεί να σταματήσει την γήρανση αλλά να την αντιστρέψει έστω και λίγο.

Είναι φυσική, μπορείτε εύκολα να βρείτε τα συστατικά και να την ετοιμάσετε στην άνεση του σπιτιού σας όσο συχνά θέλετε. Αυτό το φυσικό τονωτικό σφίγγει το δέρμα και μειώνει την εμφάνιση των πρώτων ρυτίδων του προσώπου. Κάθε γυναίκα άνω των 30 θα το αγαπήσει.

Παράλληλα δείτε και τα 15 προβλήματα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε με την βοήθεια του λεμονιού και σίγουρα δεν γνωρίζατε!

Θα χρειαστείτε:

  • 1 λεμόνι
  • 1/2 ποτήρι ροδόνερο
  • 1/2 ποτήρι μπύρα
  • μπουκάλι σπρέι

Οδηγίες:

  • Στύψτε το λεμόνι.
  • Ανακατέψτε το καλά την μπύρα με το ροδόνερο.
  • Γεμίστε το σπρέι με το μείγμα.

Σπιτικό τονωτικό με λεμόνι και πείτε τέλος στις ρυτίδες

Πώς να το χρησιμοποιήσετε

Πριν βάλετε το μείγμα στο πρόσωπό σας, καθαρίστε το καλά με νερό. Αφού το στεγνώσετε με μία πετσέτα, κλείστε τα μάτια και ψεκαστείτε. Θα είναι πολύ αναζωογονητικό.

Μία άλλη προσέγγιση θα ήταν να βουτήξετε μία μπατονέτα στο μείγμα και να την χρησιμοποιήσετε για να το απλώσετε στο πρόσωπο. Αφήστε το να κάνει τα μαγικά του και μετά ξεπλύντε το.

Για καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να το αφήσετε όλη τη νύχτα. Το επόμενο πρωί το δέρμα σας θα είναι πολύ πιο απαλό.

Ρυτίδες τέλος με τη βοήθεια του λεμονιού

Απίστευτο: Τι θα συμβεί στο σώμα σου αν αρχίσεις να πίνεις ρόφημα μαϊντανού με λεμόνι και μέλι

Ο μαϊντανός είναι ένα αρωματικό φυτό που συχνά χρησιμοποιούμε στα πιάτα μας, αλλά έχει και οι φαρμακευτικές ιδιότητες.

Μπορούμε να επωφεληθούμε από πολλές από αυτές τις ιδιότητες φτιάχνοντας ένα εκχύλισμα (τσάι) με τα φύλλα του και με το συνδυασμό μελιού και λεμονιού.

Ωστόσο το Athensmagazine.gr σας προτείνει να δοκιμάσετε και ένα σπιτικό τονωτικό με λεμόνι που απομακρύνει τις ρυτίδες.

Ας δούμε μερικές από αυτές τις ιδιότητες:

1. Προλαμβάνει το σχηματισμό όγκων

Η μυριστικίνη είναι μία φυσική ουσία που απαντάται στα φύλλα του μαϊντανού. Έχει βρεθεί πως είναι αποτελεσματική στο να προλαμβάνει την εξάπλωση και την ανάπτυξη των όγκων του στομάχου και των πνευμόνων.

Σε μία μελέτη που πραγματοποιήθηκε για την επίδραση του ελαίου φύλλων μαϊντανού πάνω στην ανάπτυξη και την ογκογένεση σε ποντικούς βρέθηκε πως η μυριστικίνη ήταν αποτελεσματική στο να μειώνει την εξάπλωση και την ανάπτυξη των όγκων του στομάχου και των πνευμόνων.

2. Αντιμετωπίζει τις νευρικές βλάβες

Οι βλάβες στα νεύρα μπορούν να προκληθούν από τη νευροτοξικότητα. Για όσους δεν γνωρίζουν, η νευροτοξικότητα αναφέρεται σε βλάβες του νευρικού συστήματος στον εγκέφαλο ή περιφερειακά, που προκαλούνται από τις τοξικές ουσίες, όπως είναι τα φυτοφάρμακα και τα βαρέα μέταλλα.

Αυτές οι τοξικές ουσίες παρεμβαίνουν και επηρεάζουν τη δραστηριότητα του νευρικού συστήματος με τρόπο που μπορεί να εκφυλίσει ή να καταστρέψει τα νεύρα.

Από την άλλη, τα νεύρα είναι ο ιστός εκείνος που είναι απαραίτητος για τη μετάδοση και την επεξεργασία των πληροφοριών και των ερεθισμάτων στον εγκέφαλο, καθώς και στις υπόλοιπες περιφερειακές περιοχές του νευρικού συστήματος.

Με βάση τα παραπάνω, σύμφωνα με τα ευρήματα μιας μελέτης το ρόφημα μαϊντανού βρέθηκε πως είναι ένας αποτελεσματικός παράγοντας στην βελτίωση και την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων που προκαλούνται από τη νευροτοξικότητα.

Στη μελέτη αυτή, οι επιστήμονες διαπίστωσαν πώς ποντίκια δηλητηριασμένα με κάδμιο (ένα από τα βαρέα μέταλλα) παρουσίασαν σημαντική βελτίωση όταν τους χορηγήθηκε χυμός μαϊντανού.

Ρόφημα με λεμόνι, μέλι και μαϊντανό

3. Μειώνει τη φλεγμονή

Η φλεγμονή είναι η πρώτη αιτία χρόνιων ασθενειών, όπως είναι η αρθρίτιδα η ουρική αρθρίτιδα και η οστεοαρθρίτιδα. Ευτυχώς, ο μαϊντανός μπορεί να βοηθήσει αρκετά στην αντιμετώπισή τους.

Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε Βιταμίνη C, ο μαϊντανός μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων της πρωτεΐνης CRP (C-Αντιδρώσα Πρωτεΐνη) στο σώμα, που αποτελεί ένα γνωστό δείκτη παρουσίας φλεγμονής.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share