Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παίρνει ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και το βάζει στο ψωμί - Όταν το δείτε θα το κάνετε κι εσείς

Τρομερό κόλπο

18 Σεπτεμβρίου 2020 18:53
Παίρνει ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και το βάζει στο ψωμί - Όταν το δείτε θα το κάνετε κι εσείς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας προτείνει ένα φοβερό κόλπο, χρησιμοποιώντας αλουμινόχαρτο και βάζοντάς το στο ψωμί σας, με το αποτέλεσμα να σας εκπλήσσει και, σίγουρα, θα το κάνετε κι εσείς, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, βάζοντάς το αλουμινόχαρτο στο γκριλ με κρέας και μπύρα.

Το ψωμί είναι ένα τρόφιμο, που συνδέεται άρρηκτα με την καθημερινή μας διατροφή και είναι σπουδαίας σημασίας η κατανάλωσή του για τον οργανισμό μας. Ορισμένες φορές, όμως, μπορεί με κάποιο τρόπο να μας βραχεί κι εκεί χρειάζεται δράση, για να μη μουχλιάσει.

Αν έχετε ψωμί που με κάποιο τρόπο μουσκέφθηκε μπορείτε να το τυλίξετε σε αλουμινόχαρτο και ρίξτε το στο φούρνο για 3 λεπτά. Αυτό θα στεγνώσει χωρίς να ψηθεί.

Τύλιξε με αλουμινόχαρτο ένα κομμάτι πίτσα και το έριξε στο τηγάνι - Ο λόγος θα σας ενθουσιάσει

Όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται είναι πολλές οι φορές που περισσεύει πίτσα από μια οικογενειακή ή φιλική βραδιά στο σπίτι κι αυτό γιατί συνήθως υπερβάλλουμε στην παραγγελία ή ακόμη και στην παρασκευή της αν τη φτιάχνουμε μόνοι. Επειδή λοιπόν κανείς δεν θέλει να πετάξει ούτε ψίχουλα από την πίτσα του εμείς σας βρήκαμε τη λύση και βρίσκεται στο αλουμινόχαρτο.

Μέχρι πρότινος είχαμε συνηθίσει το αλουμινόχαρτο στην κλασσική του χρήση, δηλαδή να τυλίγουμε τρόφιμα για την καλύτερα αποθήκευσή τους.

Πώς λοιπόν θα ξαναζεστάνουμε την πίτσα που μας περίσσεψε χωρίς να μαλακώσει η ζύμη και να παραμείνει τραγανή;

Τυλίξτε το κομμάτι της πίτσας με αλουμινόχαρτο και ρίξτε τη στο τηγάνι. Μέσα σε 2 -3 λεπτά η πίτσα σας θα είναι σαν να βγήκε μόλις από το φούρνο.

Τυλίγει με αλουμινόχαρτο τα σκόρδα και τα βάζει στο φούρνο - Ο λόγος; Τρομερός

Το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει ένα εξίσου κόλπο, το οποίο θα σας λύσει τα χέρια. Ξέρετε τι θα συμβεί αν τυλίξετε με αλουμινόχαρτο τα σκόρδα και τα βάλετε στο φούρνο;

Δυστυχώς, το σκόρδο είναι πολύ παρεξηγημένο. Μπορεί να εκτοξεύσει στα ύψη τη γεύση πολλών φαγητών και πάλι όμως οι περισσότεροι το αποφεύγουν, λόγω της έντονης μυρωδιάς του. Εκτός αυτού όμως, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνη C και B6, βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος, καταπολεμά τα συμπτώματα της γρίπης και πολλά άλλα. Οπότε καλό θα ήταν να το προτιμάτε.

Το ψήσιμο στο σκόρδο μειώνει την έντονη μυρωδιά του και "γλυκαίνει" κάπως την -ομολογουμένως- πολύ έντονη γεύση που έχει στην ωμή μορφή του.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share