Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανακάτεψε ζαχαρούχο γάλα με καφέ - Το αποτέλεσμα ήταν πεντανόστιμο!

Ευφυέστατο!

29 Φεβρουαρίου 2020 20:25
Ανακάτεψε ζαχαρούχο γάλα με καφέ - Το αποτέλεσμα ήταν πεντανόστιμο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος δεν θα ήθελε να έχει ένα γευστικό και ταυτόχρονα υγιεινό παγωτό στη στιγμή με ελάχιστα υλικά; Μην πείτε ψέματα, όλοι θα το ήθελαν!

Ο διάσημος σεφ Ντέιβιντ Σίλκοτ φροντίζει μέσα από το κανάλι του στο Youtube να μας δείχνει τις πιο απλές συνταγές για τα πιο εκλεπτυσμένα και πεντανόστιμα πιάτα. Έτσι λοιπόν σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μια εξαιρετική συνταγή του για σπιτικό παγωτό με ζαχαρούχο γάλα και καφέ!

Υλικά

  • στιγμιαίος καφές
  • ζαχαρούχο γάλα
  • κρέμα γάλακτος

Το παγωτό αυτό, σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις εφόσον είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε : αφράτο, κρεμώδες και λιώνει στο στόμα.

Δείτε το βίντεο για να μάθετε πόσο εύκολα και γρήγορα μπορείτε να δημιουργήσετε στο σπίτι σας, ένα πεντανόστιμο και φυσικά σπιτικό παγωτό!

Κι επειδή ξέρουμε πως μπορεί να έχει λίγες παραπάνω θερμίδες αλλά λατρεύετε το ζαχαρούχο γάλα που δίνει τέλεια γεύση στα γλυκά σας, δείτε εδώ τη συνταγή για ένα πανεύκολο κέικ σοκολάτας με ζαχαρούχο γάλα!

Μπισκοτογλυκό ψυγείου με μπανάνα και ζαχαρούχο γάλα!

Αυτό το φανταστικό γλυκό ψυγείου με μπισκότα, μπανάνα και ζαχαρούχο γάλα είναι τέλειο για κάθε περίσταση. Προσθέστε πραλίνα φουντουκιού για ακόμα πιο κολασμένο αποτέλεσμα. Αν όμως, επιθυμείτε να φτιάξετε κάτι διαφορετικό, δείτε εδώ το γλυκό ψυγείου με σοκολάτα Snickers!

Υλικά:

  • 1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
  • 2 συσκευασίες σοκολατένια μπισκότα με γέμιση λευκής κρέμας βανίλιας τριμμένα στο μούλτι σε πούδρα κρατάμε μερικά ολόκληρα για το στόλισμα του γλυκού
  • 3 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
  • 2 μπανάνες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε μέτριες φέτες
  • 1 συσκευασία φυτική κρέμα για ζαχαροπλαστική

Εκτέλεση:

  1. Σε σταθερό μίξερ στη δυνατή ταχύτητα χτυπάμε το ζαχαρούχο γάλα με την φυτική κρέμα μέχρι να αφρατέψουν και να γίνουν μια πηχτή κρέμα, για περίπου 10 λεπτά.
  2. Παράλληλα αναμειγνύουμε σε μπολ τα τριμμένα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο μέχρι να ομογενοποιηθούν και τα στρώνουμε σε πυρίμαχο σκεύος ή ταψί 17 εκ.
  3. Απλώνουμε από πάνω τις μπανάνες και επικαλύπτουμε με την κρέμα.
  4. Πασπαλίζουμε με χοντροσπασμένα μπισκότα και αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά για 3 ώρες.
  5. Σερβίρουμε το μπισκοτογλυκό κρύο.

Σημειώσεις

Για πιο πλούσια γεύση, προσθέστε πάνω από τη βάση μπισκότων μια γενναία δόση πραλίνας φουντουκιού.

Πηγή: mamapeinao.gr

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share