Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λαχταριστό γιαουρτογλυκό έτοιμο σε 15 λεπτά!

Δοκιμάστε το!

11 Φεβρουαρίου 2020 11:26
Λαχταριστό γιαουρτογλυκό έτοιμο σε 15 λεπτά!

Θέλετε ένα ελαφρύ γλυκό; Μπορείτε να φτιάξετε ένα λαχταριστό γιαουρτογλυκό! Πρόκειται για μια συνταγή η οποία θα σας ξετρελάνει!

Μετά την τούρτα με μπισκότο και ζαχαρούχο γάλα, θα σας παρουσιάσουμε ένα πιο light γλυκό για να μην έχετε τύψεις. Δείτε παρακάτω τα υλικά και την εκτέλεση.

Υλικά

400γρ κουβερτούρα γάλακτος
150γρ γάλα φρέσκο light
1 γιαουρτάκι χαμηλά λιπαρά
Μπισκότα digestive

Εκτέλεση

Εγώ έβαλα τα digestive της μικρής με τον Μπομπ σφουγγαρακι που έχει και σοκολάτα (σλουρπ). Σχεδόν βραζεις το γάλα και το ρίχνεις στη σοκολάτα (ψιλοκομμενη). Ανακατεύεις, εμένα δεν έλιωσε και το έβαλα λίγο και σε Μπεν Μαρί. Κρυώνει λιγο, ρίχνεις και το γιαουρτι, ανακατεύεις, στρωνεις τα μπισκότα και ρίχνεις από πάνω το μίγμα. Το πετάς στο ψυγείο και μόλις σταθεί, εγώ το έβγαλα μετά από κανένα τρίωρο έτοιμο το σοκολατογλυκακι.

Γλυκό κόλαση: Το cheesecake τριών υλικών που τρελαίνει τους πάντες!

Σας βρήκαμε μια Ιαπωνική συνταγή για να φτιάξετε cheesecake με 3 μόνο υλικά. Είναι ένα γλυκό που άναψε φωτιές στο διαδίκτυο!

Το video που δημοσίευσε τον Μάιο του 2013 ο χρήστης του YouTube Ochikeron επανήλθε στο προσκήνιο και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 9 εκατομμύρια προβολές!

Το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου αναθερμάνθηκε λόγω των απλών υλικών και της εύκολης προετοιμασίας του.

Αυγά, σοκολάτα, τυρί κρέμα… και όποιος πιστός στην κουζίνα για δοκιμή!

Δείτε το video:

Σε περίπτωση, όμως, που θέλετε να φτιάξετε ένα γλυκό με σοκολάτα, έχουμε να σας προτείνουμε το γλυκό των δύο υλικών με νουτέλα!

Γλυκάκι με ζαχαρούχο γάλα έτοιμο μέσα σε λίγα μόλις λεπτά!

Ένα γλυκάκι με ζαχαρούχο γάλα που θα λατρέψετε, γιατί είναι πανεύκολο και είναι έτοιμο μέσα σε μόλις λίγα λεπτά. Φτιάξτε το γλυκό που θα τρελάνει τους πάντες!

Με το ζαχαρούχο γάλα μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα γευστικά γλυκά, ακόμα και μπουγάτσα, που θα τα λατρέψουν όλοι. Μπορείτε να δείτε την συνταγή παρακάτω!

Υλικά

1 γάλα ζαχαρούχο
1 φυτική κρέμα γάλακτος
3 τεμάχια κρέμα στιγμής
1 λίτρο φρέσκο γάλα
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
250 γρ. ινδοκάρυδο

Δεν χρειάζεται ψήσιμο…

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τη φυτική κρέμα γάλακτος με το μίξερ να γίνει σαντιγύ. Σε άλλο μπολ χτυπάμε τις κρέμες στιγμής με το φρέσκο γάλα και στη συνέχεια (χωριστά) το ζαχαρούχο γάλα.

Ενώνουμε απαλά να ενωθούν τα υλικά μας. Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και τα προσθέτουμε.Ρίχνουμε ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε.

Πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο τη βάση ενός μεγάλου τάπερ, ρίχνουμε το μείγμα με τα μπισκότα και πασπαλίζουμε την επιφάνεια με το υπόλοιπο ινδοκάρυδο..
Διατηρούμε το γλυκό στο ψυγείο.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share