Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τυλίγει κιμά και τυρί σε ζύμη για πίτσα...Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!

Θα θέλετε να το κάνετε!

8 Φεβρουαρίου 2020 17:55
Τυλίγει κιμά και τυρί σε ζύμη για πίτσα...Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!

Ένας συνδυασμός δύο αγαπημένων κουζίνων, της μεξικάνικης και της ιταλικής που θα σας ξετρελάνει. Θα χρειαστείτε απλά κιμά και ζύμη για τον υπερτέλειο αυτό συνδυασμό!

Ο κιμάς μπορεί να συνδυαστεί με πολλά υλικά, ακόμα και με πουρέ πατάτας και το αποτέλεσμα να είναι εκπληκτικό. Σας παρουσιάζουμε τα τάκο-ρολά πίτσας. Κάτι που θα λατρέψουν οι φίλοι και η οικογένεια σας! Μόλις διαβάσετε αυτή τη συνταγή, σίγουρα θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σας πιάτα. Είναι ο τέλειος συνδυασμός και είναι πανεύκολο να τα φτιάξετε!

Θα χρειαστείτε:

225 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 συσκευασία ζύμη για πίτσα
2 κ.σ. μίγμα μπαχαρικών για τάκος
3 κ.σ. νερό
1 κούπα τριμμένο μεξικάνικο τυρί
Προαιρετικά:

ντομάτα σε κυβάκια
τριμμένο μαρούλι
μεξικάνικη σάλτσα
καυτερή σάλτσα
γουακαμόλε
sour cream

Οδηγίες:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 και ρίξτε λάδι σε ένα τηγάνι με μέτρια φωτιά.
Μαγειρέψτε τον κιμά μέχρι να πάρει χρώμα και προσθέστε τα μπαχαρικά και το νερό. Ανακατέψτε καλά.
Ξετυλίξτε την ζύμη σε μια επιφάνεια με λίγο αλεύρι. Απλώστε τον κιμά και μετά το τυρί.
Τυλίξτε την ζύμη σαν ρολό. Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόψτε το ρολό σε χοντρά κομμάτια 2,5 εκατοστών περίπου.
Βάλτε τα σε ένα ταψί και ψήστε για 10-12 λεπτά.
Όταν ροδίσουν, βγάλτε τα από το φούρνο και ρίξτε τα υλικά που θέλετε.

Παίρνει κιμά, τον τυλίγει σε βραστά αυγά και τα ρίχνει στο τηγάνι! Το αποτέλεσμα είναι θεϊκό!

Σε όλους αρέσουν οι κεφτέδες και τα αυγά, ειδικά όταν είναι τηγανιτά. Τι θα λέγατε λοιπόν στον συνδυασμό αυτών των δύο κλασικών πιάτων; Ενώνονται και δημιουργούν κάτι το εξωπραγματικό!

Μετά την συνταγή με τον κιμά και τον πουρέ πατάτας που έγινε ανάρπαστη, έχουμε να σας προτείνουμε ακόμα μια/ Αυτή η συνταγή έχει τις ρίζες της στην Αγγλία και χρονολογείται στο 1700. Είναι στο κατάλληλο μέγεθος και με απίστευτη γεύση. Είναι τέλειο για κολατσιό ή γεύμα. Εδώ έχουμε τη συνταγή για σας. Πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε!

Θα χρειαστείτε:

500γρ χοιρινό κιμά
1 κ.σ Worcestershire σως
1 κ.σ μουστάρδα
2 κ.σ κορνφλάουρ
1/4 κ.σ μοσχοκάρυδο
λίγο ψιλοκομμένο φασκόμηλο
λίγο ψιλοκομμένο θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
6 βρασμένα αυγά
λάδι για το τηγάνι
τριμμένη φρυγανιά
1 αυγό
1/4 κούπας γάλα
1/2 κούπας αλεύρι

Εκτέλεση

Σε ένα μέτριο μπολ βάλτε τη σως, τη μουστάρδα, το κορνφλάουρ, το φασκόμηλο, το θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ανακατέψτε καλά. Σε ένα άλλο μπολ βάλτε τα 6 καλοβρασμένα αυγά.

Πάρτε λίγο από το μείγμα του κιμά και τυλίξτε το γύρω από ένα αυγό Κάντε το αυτό για όλα τα αυγά. Αφήστε για 30 λεπτά στο ψυγείο.

Σε 3 μικρά μπολ βάλτε, στο ένα αλεύρι, στο άλλο ένα αυγό χτυπημένο με λίγο γάλα και στο 3ο τριμμένη φρυγανιά. Βγάλτε τις μπάλες από το ψυγείο και πανάρετε.

Τηγανίστε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνουν χρυσά, για περίπου 7 λεπτά. Αφήστε τα σε χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει το περιττό λάδι.

Κόψτε στη μέση και απολαύστε! Πώς σας φάνηκε;

Παίρνει αυγά, τα πασπαλίζει με αλεύρι και τα τυλίγει με ρύζι και μπέικον...Το αποτέλεσμα; Εκπληκτικό!

Μια τέλεια και ξεχωριστή συνταγή για να φτιάξετε τα πιο ιδιαίτερα τηγανιτά αυγά. Αν έχετε βαρεθεί τα κλασικά αυγά μάτια, δοκιμάστε να προσθέσετε κάτι έξτρα, όπως μπέικον και ρύζι!

Είναι ότι πρέπει για πρωινό, αλλά και για σνακ το μεσημέρι. Ακόμα ένα κόλπο για λαχταριστά αυγά, μετά από αυτό με την σόδα!

Δείτε το βίντεο με την συνταγή παρακάτω:

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share