Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

Γλυκό κόλαση: Το cheesecake τριών υλικών που τρελαίνει τους πάντες!

Δοκιμάστε το!

7 Φεβρουαρίου 2020 07:54
Γλυκό κόλαση: Το cheesecake τριών υλικών που τρελαίνει τους πάντες!

Σας βρήκαμε μια Ιαπωνική συνταγή για να φτιάξετε cheesecake με 3 μόνο υλικά. Είναι ένα γλυκό που άναψε φωτιές στο διαδίκτυο!

Το video που δημοσίευσε τον Μάιο του 2013 ο χρήστης του YouTube Ochikeron επανήλθε στο προσκήνιο και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 9 εκατομμύρια προβολές!

Το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου αναθερμάνθηκε λόγω των απλών υλικών και της εύκολης προετοιμασίας του.

Αυγά, σοκολάτα, τυρί κρέμα… και όποιος πιστός στην κουζίνα για δοκιμή!

Δείτε το video:

Σε περίπτωση, όμως, που θέλετε να φτιάξετε ένα γλυκό με σοκολάτα, έχουμε να σας προτείνουμε το γλυκό των δύο υλικών με νουτέλα!

Γλυκάκι με ζαχαρούχο γάλα έτοιμο μέσα σε λίγα μόλις λεπτά!

Ένα γλυκάκι με ζαχαρούχο γάλα που θα λατρέψετε, γιατί είναι πανεύκολο και είναι έτοιμο μέσα σε μόλις λίγα λεπτά. Φτιάξτε το γλυκό που θα τρελάνει τους πάντες!

Με το ζαχαρούχο γάλα μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα γευστικά γλυκά, ακόμα και μπουγάτσα, που θα τα λατρέψουν όλοι. Μπορείτε να δείτε την συνταγή παρακάτω!

Υλικά

1 γάλα ζαχαρούχο
1 φυτική κρέμα γάλακτος
3 τεμάχια κρέμα στιγμής
1 λίτρο φρέσκο γάλα
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
250 γρ. ινδοκάρυδο

Δεν χρειάζεται ψήσιμο…

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τη φυτική κρέμα γάλακτος με το μίξερ να γίνει σαντιγύ. Σε άλλο μπολ χτυπάμε τις κρέμες στιγμής με το φρέσκο γάλα και στη συνέχεια (χωριστά) το ζαχαρούχο γάλα.

Ενώνουμε απαλά να ενωθούν τα υλικά μας. Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και τα προσθέτουμε.Ρίχνουμε ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε.

Πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο τη βάση ενός μεγάλου τάπερ, ρίχνουμε το μείγμα με τα μπισκότα και πασπαλίζουμε την επιφάνεια με το υπόλοιπο ινδοκάρυδο..
Διατηρούμε το γλυκό στο ψυγείο.

Πανεύκολο σοκολατένιο γλυκό ψυγείου, με 5 υλικά της στιγμής!

Μια πολύ εύκολη, για αρχάριους και γρήγορη συνταγή για ένα υπέροχο σοκολατένιο γλυκό που δεν απαιτεί ψήσιμο.

Ένα γλυκό με στρώσεις μπισκότων και ανάλαφρη γευστικότατη πλούσια κρέμα τυριού, σοκολάτας και σαντιγί που σίγουρα θα γίνει η αγαπημένης σας συνήθεια. Μια γευστική απόλαυση για μικρούς και μεγάλους, για όλες τις περιστάσεις, που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε.

Υλικά συνταγής

1 1/2 πακέτο μπισκότα σοκολάτας πτι μπερ (όσα πάρει)
440 γρ. μαλακό τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
3 φλ. τσαγιού γάλα
4 φακελάκια (78 γρ. το ένα) Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση σοκολάτα
220 γρ. έτοιμη σαντιγί

Πανεύκολο σοκολατένιο γλυκό ψυγείο

Εκτέλεση συνταγής

Στρώνετε (1 στρώση) μπισκότα σε ένα πυρέξ διαστάσεων 23 x 33 περίπου, φροντίζοντας το ένα να καλύπτει το επόμενο στην άκρη του, ώστε να μην αφήνουν κενά μεταξύ τους. Αν υπάρχουν κενά, κόβετε μπισκότα στο μέγεθος που απαιτείται για να χωρέσουν στα σημεία που θέλετε να καλύψετε και τα στρώνετε καλά για να καλυφθεί πλήρως η βάση.

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε το τυρί κρέμα και το χτυπάτε με το μίξερ χειρός πολύ καλά μέχρι να γίνει κρεμώδες και να αφρατέψει.

Ρίχνετε σταδιακά το 1 φλ. γάλα συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθεί. Στη συνέχεια, μειώνετε στη χαμηλή ταχύτητα στο μίξερ, προσθέτετε τη σκόνη κρέμας αραβοσίτου από τα φακελάκια, ρίχνετε σταδιακά και τα υπόλοιπα 2 φλ. γάλα χτυπώντας να ενσωματωθούν πλήρως.

Αφήνετε το μίξερ και προσθέτετε μέσα στη κρέμα τυριού-σοκολάτας τη σαντιγί, σε 2 δόσεις, ανακατεύοντας απαλά μετά από κάθε προσθήκη, με μια μαρίζ, με απαλές κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα επάνω μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Απλώνετε το μισό σοκολατένιο μείγμα στο πυρέξ, πάνω από τη στρώση μπισκότων και το στρώνετε ισομερώς με τη μαρίζ. Από πάνω καλύπτετε όλη την επιφάνεια με άλλη μια στρώση μπισκότων, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία της 1ης παραγράφου, ώστε να μην μείνουν κενά μεταξύ τους.

Τελειώνετε στρώνοντας το υπόλοιπο σοκολατένιο μείγμα από πάνω, ισιώνετε την επιφάνεια, σκεπάζετε το πυρέξ με πλαστική μεμβράνη και βάζετε το γλυκό σας στο ψυγείο για 3-4 ώρες μέχρι να σταθεροποιηθεί καλά η κρέμα. Στη συνέχεια το κόβετε σε κομμάτια και το σερβίρετε σκέτο ή γαρνιρισμένο με φρούτα εποχής ή ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share