Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κόβει ένα κιλό κιμά σε έξι φέτες! Ο λόγος; Θα σας εκπλήξει!

Δοκιμάστε το!

11 Δεκεμβρίου 2019 11:02
Κόβει ένα κιλό κιμά σε έξι φέτες! Ο λόγος; Θα σας εκπλήξει!

Μια συνταγή για λαχταριστά μπιφτέκια που προέρχεται στην Σκωτία. Απλά κόψτε τον κιμά σε έξι φέτες και εκπλαγείτε! Τρώγονται ζεστά ή κρύα, ή ακόμα και σε σάντουιτς.

Έχουμε ακούσει πολλές συνταγές και παραλλαγές για τα μπιφτέκια. Μπορείτε να πειραματιστείτε με τον κιμά και να προσθέσετε ακόμα και ζύμη μέσα σε αυτόν. Σε αυτή την συνταγή δοκιμάστε να προσθέσετε αυγά!

Κεφτεδάκια γεμιστά με αυγά

Για 6 κεφτεδάκια

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά (συν το χρόνο ψυγείου)
Χρόνος μαγειρέματος: 6 λεπτά ανά παρτίδα

Συστατικά:

6 βραστά αυγά, καθαρισμένα
500 γραμμάρια χοιρινό κιμά
500 γραμμάρια βόειο κιμά
1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα (περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού) σκόρδο, λιωμένο
1 κουταλάκι του γλυκού ήπια μουστάρδα
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​ψιλοκομμένο μαϊντανό
Αλάτι και πιπέρι
2 φλιτζάνια ​​φρυγανιά
3 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
1 φλιτζάνι για όλες τις χρήσεις αλεύρι
Φυτικό λάδι, για βαθύ τηγάνισμα

Μόλις έχετε βράσει τα αυγά σας και έχετε συγκεντρώσει όλα τα υλικά, η προετοιμασία είναι πολύ απλή! Απλά χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να αναμείξετε το χοιρινό και το μοσχαρίσιο κιμά, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά, και στη συνέχεια διαμορφώστε το μείγμα γύρω από τα αυγά. Βουτήξτε τα στη φρυγανιά, τηγανίστε τα και καλή σας όρεξη!

Μερικές συμβουλές ακόμα:

Αφού τα βουτήξετε στην ψίχα, σκεπάστε τα με πλαστική μεμβράνη και τοποθετήστε τα στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα. Η φρυγανιά θα σταθεροποιηθεί και θα τηγανιστούν καλύτερα.
Για να ελέγξετε αν το λάδι τηγανίσματος είναι έτοιμο, ρίξτε ένα κομματάκι ψωμί όσο καίει το λάδι. Αν το ψωμί πάρει γρήγορα χρώμα χωρίς να απορροφήσει το λάδι, σημαίνει ότι το λάδι είναι έτοιμο.

Γεμίζει με κιμά μία φόρμα για κέικ και αφήνει λίγο κενό στη μέση. το αποτέλεσμα; Θα σας ξετρελάνει!

Γεμίζει με κιμά μία φόρμα για κέικ και αφήνει λίγο κενό στη μέση. το αποτέλεσμα; Θα σας ξετρελάνει!

To ρολό της μαμάς είναι πάντα το καλύτερο. Ή μάλλον… ήταν! Γιατί παρακάτω σας παρουσιάζουμε μια πεντανόστιμη παραλλαγή του. Απίστευτο: Έβαλε κιμά σε μια σακούλα - Το αποτέλεσμα δεν το περίμενε κανείς!

Θα χρειαστείτε:

-700 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά
-Μισό φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
-Μισό φλιτζάνι τριμμένο ψωμί
-4 αβγά
-2 σκελίδες σκόρδο
-Αλάτι και πιπέρι
-115 γραμμάρια μπέικον
-3/4 φλιτζανιού τυρί κρέμα
-100 γραμμάρια τυρί σε φέτες Μην τα πετάτε! Αν βρείτε κάπου τέτοια σακουλάκια κρατήστε τα – Δείτε τι κάνουν

Οδηγίες:

Ανακατέψτε τον κιμά, τα κρεμμύδια, το ψωμί, ένα αβγό και σκόρδο μαζί με αρκετό αλάτι και πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ.

Βάλτε τον κιμά σε μια φόρμα για ρολό. Μετά κάντε μια τρύπα στη μέση.

Αρχικά βάλτε μέσα στην τρύπα μπέικον παντού, ακόμα και στα πλαϊνά. Μετά προσθέστε τυρί κρέμα.

Στην συνέχεια βάλτε το τυρί σε φέτες και από πάνω τα τρία αβγά.

Ψήστε το στους 180 για 60 λεπτά. Είναι έτοιμο!

Είμαστε σίγουροι ότι θα το χαρεί όλη η οικογένεια και όλοι θα θελήσουν και δεύτερο πιάτο.

Βάζει στο τηγάνι βρασμένα μακαρόνια και τα ρίχνει στο τηγάνι! Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Μια συνταγή που θα σας ξετρελάνει είναι αυτή στο παρακάτω βίντεο. Ρίξτε βρασμένα μακαρόνια στο τηγάνι και κάντε την πιο τέλεια παραλλαγή του ριγκατόνι!

Κάντε επίσης: Παίρνει μία φόρμα από κέικ και γεμίζει μακαρόνια! Παρμεζάνα και… Το αποτέλεσμα; Θα σας εντυπωσιάσει!

Τα μακαρόναι με πάνω από εκατό διαφορετικές ποικιλίες από φρέσκα και αποξηραμένα ζυμαρικά, είναι το αγαπημένο φαγητό όλων.

Η δημοφιλής για τα βίντεό της, Ντιάνα Νταλαφουέντε, μας παρουσιάζει μια παραλλαγή του κλασσικού πιάτου με ριγκατόνι. Ξεκινάει βάζοντας τα ριγκατόνι σε ένα τηγάνι. Αυτή τη συνταγή θα την λατρέψετε!

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share