Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κοτόπουλο με τορτελίνια και σάλτσα ντομάτας!

25 Νοεμβρίου 2017 12:12
Κοτόπουλο με τορτελίνια και σάλτσα ντομάτας!

Μια νόστιμη μακαρονάδα με τορτελίνια και κοτόπουλο Νιτσιάκος, που θα ενθουσιάσει με τη γεύση της όλη την οικογένεια.

Υλικά

500γρ. φιλέτο κοτόπουλο Νιτσιάκος, σε μπουκιές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο 25 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;
250γρ. τορτελίνια με γέμιση τυρί
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
400γρ. ντομάτα κονκασέ
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
100γρ. φέτα πατημένη με το πιρούνι
1 ματσάκι βασιλικό
αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία

Ζεσταίνετε στη φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνετε τις μπουκιές του κοτόπουλου και λίγο από το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε και σοτάρετε μέχρι να ροδοκοκκινίσει από όλες τις πλευρές.

Προσθέτετε το σκόρδο και σοτάρετε 1 λεπτό ακόμη. Ρίχνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, την ντομάτα, τη ζάχαρη και λίγο νερό. Αλατοπιπερώνετε και βράζετε 10 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 25 Νοεμβρίου;

Ρίχνετε τη φέτα και το βασιλικό και ανακατεύετε.

Βράζετε τα τορτελίνια σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζετε και τα ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο.

Σερβίρετε τα τορτελίνια σε πιάτα και από πάνω το κοτόπουλο με τη σάλτσα ντομάτας και τη φέτα.

Πηγή:Olivemagazine

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share