Τα υλικά αυτής της σαλάτας είναι τόσο ωραία και νόστιμα που αρκεί να τα κόψετε και να τα ανακατέψετε και οι γεύσεις θα αναδυθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα σέξι ατυχήματα της Ελένης Μενεγάκη που «κόλασαν» την ελληνική τηλεόραση (Photos)

Δροσιστικό, λίγο γλυκό, φρέσκο, φρουτένιο, αλμυρό! Αυτό το πιάτο τα έχει όλα!

Τα υλικά που θα χρειαστείτε

1 μπάλα τυρί μπουράτα

2 κούπες κομμένο καρπούζι

2 κούπες ντοματίνια κομμένα στα δύο

1/2 κούπα φρέσκα βατόμουρα

1/2 κούπα φύλλα φρέσκου βασιλικού

2 κ.σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο

1 μεγάλο λεμόνι κομμένο στα δύο

χοντρό αλάτι και μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση:

Με ένα μαχαίρι κόψτε μαλακά ένα λεπτό στρώμα από το πάνω μέρος του τυριού για να το ανοίξετε.

Τοποθετήστε το στο κέντρο μιας πιατέλας και γύρω του βάλτε το καρπούζι και τα ντοματίνια.

Απο πάνω ρίξτε τα μούρα και στολίστε με τον βασιλικό.

Περιχύστε το ελαιόλαδο, στύψτε το λεμόνι πάνω από τα υλικά (όχι πάνω από το τυρί) και ρίξτε παντού αλάτι και πιπέρι.