Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

3+1: Τα καλύτερα street food στην Αθήνα

Το Athensmagazine.gr σας έχει τις καλύτερες επιλογές...

11 Ιουνίου 2021 15:13
3+1: Τα καλύτερα street food στην Αθήνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα και σας παρουσιάζει τις καλύτερες επιλογές για street food στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο. Αν σας αρέσουν οι λιχουδιές τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τις επιλογές που σας προτείνουμε. Παράλληλα δείτε και τα καλύτερα μπέργκερ της Αθήνας που θα γίνουν το επόμενο στέκι σας!

Η γαλιάντρα

H νέα καντίνα στο Μεταξουργείο που ακούσει στο όνομα "γαλιάντρα". Για να φας στην «Γαλιάντρα», δεν χρειάζεται να έχεις ξενυχτήσει πρώτα, μπορείς να κάτσεις στα πολύχρωμα βαρέλια της και πριν πιείς το ποτό σου.

Η πλατεία Αύδη έγινε το καλύτερο σκηνικό για το νέο γευστικό εγχείρημα της Γωγούς Δελογιάννη, που μαζί με την Νέλλη Μποφίλιου και τον Μιχάλη Δημάκο αποφάσισαν να μετατρέψουν μια εγκαταλειμμένη αυλή σε hot προορισμό για όσους αγαπούν το street food.

Καντίνα η Γαλιάντρα

Sando

Ένα pop up delivery only project έφτασε στην καρδιά της πρωτεύουσας προκειμένου να κάνει και τους πιο δύσπιστους ν' αγαπήσουν την ιαπωνική κουζίνα. O σεφ του Poké, Γιάννης Κανδυλίδης μαζί με τον φίλο του Δημήτρη Κανταράκη, σεφ του Στ’ Άστρα, αποφάσισαν να δημιουργήσουν αυτό το μοναδικό pop up delivery only project, το οποίο αν και μετρά μόνο λίγες εβδομάδες ζωής, φαίνεται να έχει αγαπηθεί πολύ.

Info: Πετράκη 7, Αθήνα 105 63

Sando: Street food

Η καντίνα στη Μαβίλη

Η ουρά και εδώ είναι μεγάλη, αλλά η αναμονή αξίζει. Η ιστορική καντίνα της Πλατείας Μαβίλη έχει μετακομίσει εδώ και λίγο καιρό σε ένα ισόγειο κατάστημα ακριβώς από πίσω, χωρίς να χάσει ποτέ τον… “ βρώμικο ” χαρακτήρα που έχει αγαπήσει όλη η Αθήνα. Η συνταγή για το καλύτερο σάντουιτς είναι απλή: λουκάνικο, καρότο, λάχανο, βραστό κρεμμύδι, κέτσαπ, μουστάρδα, μαγιονέζα και πατάτες. Απλό και λαχταριστό!

Η καντίνα στη Μαβίλη

Johnie Hot Dog

Το καρότσι Johnie Dog στην Πάντειο (από την ιστοσελίδα της επιχείρησης) Τα καρότσια του Johnie έχουν κάνει το βρώμικο… business και τα συναντάς σε πολλά σημεία της πόλης. Το πρώτο εμφανίστηκε το 2008 έξω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο στη Συγγρού, ενώ αργότερα εμφανίστηκαν τα άλλα δύο, στην Ιερά Οδό στο Γκάζι και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, κοντά στον Παλιό Αερολιμένα Ελληνικού. Το μενού περιλαμβάνει το γνωστό σε όλους μας hot dog, με 4 διαφορετικά είδη λουκάνικου και πολλά συνοδευτικά για να διαλέξεις!

Ο Billy στο Περιστέρι

 

Ροή ειδήσεων

Share