Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Aperitivo: Νέα τάση στην Αθήνα... και μάλιστα δωρεάν, καθημερινά! Μάθε πού!

16 Σεπτεμβρίου 2011
Aperitivo: Νέα τάση στην Αθήνα... και μάλιστα δωρεάν, καθημερινά! Μάθε πού!

Μπορεί μέχρι σήμερα το Whispers of Wine στο Μαρούσι να το ήξερες ως ένα από τα καλύτερα wine restaurants της πόλης, ωστοσο, ο Πάνος Παππάς, ως ανήσυχος και πάντα επίκαιρος επιχειρηματίας, από φέτος το μετατρέπει σε ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο (και προσιτό) wine bar restaurant. Ο Νίκος Κουτρουμανίδης, παραμένει πίσω από την κουζίνα του, από αρχές Οκτωβρίου όμως προτείνει καθημερινά ένα νέο concept: Κάθε απόγευμα, Δευτέρα - Παρασκευή, από τις 17:30-20:30, θα προσφέρει απεριόριστη κατανάλωση από τον aperitivo μπουφέ του, με μοναδική "υποχρέωση" την κατανάλωση ενός ποτηριού κρασιού ή ενός cocktail.

Στον χώρο του θα προσαρμοστούν 4 ειδικοί για αυτό το project πάγκοι, ενώ στόχος του, πέρα από το να προτείνει στον Αθηναίο έναν διαφορετικό τρόπο χαλάρωσης μετά το γραφείο, είναι και να δημιουργήσει έναν τόπο συνάντησης, γνωριμιών και κοινωνικής δικτύωσης όλων όσων θα το δοκιμάσουν.

Φυσικά, το καθ' αυτό concept του χώρου θα παραμείνει ως έχει, με εξαιρετικό μενού που όμως από φέτος θα αλλάζει σε μηνιαία βάση, περισσότερες από 300 ετικέτες κρασιού, παρουσία της sommelier-οινολόγου Μαρίνας Τσαμπά, ενώ οι τιμές μειώνονται στα λιγότερα από €30/άτομο με κρασί.

Ελένη Νικολούλια ([email protected])

 

Wine Restaurants

Ροή ειδήσεων

Share