Το πιο μοντέρνο κρεοπωλείο με τα πιο ποιοτικά ελληνικά κρέατα θα το βρείτε στη Γλυφάδα!
Με ιστορία από τη δεκαετία του '70 το κρεοπωλείο Αγγελής
Κείμενο: Χρήστος Αϊβαλιώτης
Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης
Με ιστορία από τη δεκαετία του '70 και την τρίτη γενιά στο τιµόνι της οικογενειακής επιχείρησης, το κρεοπωλείο Αγγελής εδώ και 2 χρόνια μας υποδέχεται σε ένα μοντέρνο κατάστημα στη Γλυφάδα, που περισσότερο μοιάζει με... boutique παρά με κρεοπωλείο.
Ο Τάσος Αγγελής φροντίζει προσωπικά για να φτάνουν στο πιάτο μας τα πιο ποιοτικά ελληνικά κρέατα, όπως µοσχάρι Σερρών, χοιρινό από τη Χαλκίδα, βιολογικό κοτόπουλο Κρήτης, dry aging σπαλομπριζόλες tomahawk Σερρών και Νάξου αλλά και Ribeye Αυστραλίας!
Όλα τα κρέατα κόβονται παρουσία του πελάτη, ενώ ενημερώνονται ταυτόχρονα για το σωστό μαγείρεμα του κάθε κομματιού.
Στα ράφια του βρίσκουµε επίσης εκλεκτά κρασιά, μεγάλη ποικιλία από βαλσάμικα ξίδια ΠΑΝ, βιολογικά αυγά, λάδι Καλαµάτας Food Gallery, µπαχαρικά και βότανα Batavia, ζυμαρικά Garofalo κ.ά.
Must taste: Τα χειροποίητα είδη (µπιφτέκια, ρολά, γύρος) που παρασκευάζονται με αγνά υλικά και χωρίς συντηρητικά!
Kαθηµερινά 09:00-21:00, Κυρ. 10:00-15:00 & delivery.
Βουλιαγµένης 170, Τ. 210 8980044, aggelismeatworks.gr, FB. Aggelis Meatworks