Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το καθαρόαιμο meat restaurant στον Πειραιά που έσπασε το κατεστημένο ότι μόνο τα sea foods μαγαζιά έχουν μια θέση δίπλα στην... θάλασσα!

Η ναυαρχίδα του Μικρολίμανου

22 Μαρτίου 2018 12:23
Το καθαρόαιμο meat restaurant στον Πειραιά που έσπασε το κατεστημένο ότι μόνο τα sea foods μαγαζιά έχουν μια θέση δίπλα στην...  θάλασσα!

Η ναυαρχίδα του Μικρολίμανου

Το μοναδικό το οποίο τόλμησε πριν από 14 χρόνια να σπάσει το κατεστημένο που ήθελε μόνο το sea food να δικαιούται τραπέζια πάνω στη θάλασσα, ο Vosporos γράφει τη δική του ιστορία ως ένα καθαρόαιμο meat grill house.

Οι επιχειρηματίες Γιώργος Ρογδιονάκης και Πέτρος Γεωργόπουλος ήταν οι πρώτοι που έδωσαν elegant διάσταση στο κρέας.

Κείμενο: Γιώργος Παπαχατζής

Φωτο: Μαρία Χατζηιωαννίδου

Σε έναν κλασάτο χώρο υψηλής αισθητικής πάνω στον δρόμο και κάτω στη θάλασσα με φόντο το καρτ ποσταλικό
σκηνικό με τις βαρκούλες και τα ιστιοφόρα του Μικρολίμανου, απολαμβάνουμε στις παρεΐστικες καθιστικές γωνιές του πληθωρικά ορεκτικά, μεζέδες και κρεατικά με έμφαση στο σωστό ψήσιμο, την καλύτερη πρώτη ύλη και τις αρχές της πολίτικης παράδοσης.

Τι να πει κανείς για το πεντανόστιμο χουνκιάρ μπεγιεντί (μοσχαράκι με πουρέ μελιτζάνας και τηγανητά πιτάκια), το αυθεντικό πολίτικο σις κεμπάπ ή για το best seller λαχματζούν, που αναδεικνύονται μέσα από μια μεγάλη γκάμα ελληνικών κρασιών και δροσερές μπύρες;

Το τελευταίο λιθαράκι σε αυτή τη γευστική εμπειρία έρχονται να βάλουν με τη σειρά τους και τα σπιτικά γλυκά, ειδικά το λαχταριστό κιουνεφέ, αλλά και το best seller μπουγάτσα με καϊμάκι!

Highlights
• Τα τραπέζια δίπλα στην τζαμαρία για απευθείας επαφή με το κύμα!
• H υπηρεσία delivery,που φέρνει τις νοστιμιές του στην πόρτα μας.

Info:

Ακτή Κουμουνδούρου 20, Πειραιάς,
T. 210 4127324, www.vosporos-grill.gr
Δευτ.-Πέμ. και Κυρ. 12:00-01:00, Παρ. έως 02:00, Σάβ. έως 03:00.

Για περισσότερα μαγαζιά κατεβάστε το περιοδικό εδώ

 

Meat Restaurants

Ροή ειδήσεων

Share