Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο Μπούνος-Ψαροσαβούρας στο Νάυπλιο... με κακομαθαίνει στην ψαροφαγία!

20 Σεπτεμβρίου 2022 13:57
Ο Μπούνος-Ψαροσαβούρας στο Νάυπλιο... με κακομαθαίνει στην ψαροφαγία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέρασε το καλοκαιράκι με καθημερινές εξορμήσεις στον διάσημο πια “Μπούνο-Ψαροσαβούρα” για λαχταριστές ψαροκαταστάσεις στο Ναύπλιο. Με την παρέα μου ή την οικογένειά μου μέρα δεν πέρασε που να μην κάνουμε μια στάση στην οδό Μπουμπουλίνας 77 για να βρούμε μια θέση (ε, δεν βρίσκεις και εύκολα) στην καλύτερη ψαροταβέρνα της πόλης.

Μπούνος Ψαροσαβούρας

Λογικό και επόμενο μού φαίνεται, βέβαια, αφού οι λάτρεις του καλού φαγητού την έχουν κάνει το... γευστικό τους στέκι όλο τον χρόνο! Τι κι αν φθινοπώριασε, λοιπόν, μέσα μου είναι ακόμα καλοκαίρι και οι μυρωδιές ψαρικών και θαλασσινών του Γιώργου Μπούνου ακόμα... φτάνουν στη μύτη μου! Έτσι είμαι έτοιμη να κάνω εκ νέου μια μίνι απόδραση το Σαββατοκύριακο στην πόλη, οπότε κλείνω τραπέζι για να μη μείνω... νηστική!

Μπούνος Ψαροσαβούρας

Μπούνος Ψαροσαβούρας

Γιατί πού αλλού θα βρω ολόφρεσκα ψάρια και οστρακοειδή, θαλασσινά, λαχταριστές αστακομακαρονάδες και γαριδομακαρονάδες αλλά και εξαιρετικές ψαρόσουπες; Να ξέρεις στον “Μπούνο-Ψαροσαβούρα” φτάνουν καθημερινά τα πιο φρέσκα ψάρια κατευθείαν από τις βάρκες των ντόπιων ψαράδων, θαλασσινά και οστρακοειδή του Αϊ Στράτη, της Σκύρου, του Ευβοϊκού και του Κορινθιακού, που μου προσφέρονται απλόχερα... χωρίς εκπτώσεις! Η μυρωδιά, άλλωστε, από μακριά... φωνάζει “φρεσκάδα” και “άριστη ποιότητα”!

Μπούνος Ψαροσαβούρας

Μπούνος Ψαροσαβούρας

Το μενού, όπως πάντα, πλούσιο και γευστικότατο, μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω ό,τι τραβάει η όρεξή μου, συνοδεύοντας κάθε πιάτο μου με το πολύ ωραίο χύμα κρασί αλλά και με ετικέτες ντόπιων παραγωγών από τη Νεμέα. Έτσι, για άλλη μία φορά, με περιμένει στον “Μπούνο-Ψαροσαβούρα” μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία και μάλιστα στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Γι' αυτό λέω ότι δεν υπάρχει καλύτερο φθινοπωρινό ταξιδάκι από το κοντινό Ναύπλιο, αφού ξέρω πως θα φάω ποιοτικά, στο πιο φιλόξενο μαγαζί της πόλης!

INFO

 

Fish Restaurants

Ροή ειδήσεων

Share