Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ψαροκατάσταση στο Ναύπλιο!

9 Σεπτεμβρίου 2021 16:00
Ψαροκατάσταση στο Ναύπλιο!

Να πω “όχι” δεν μπορώ! Τελείωσε το καλοκαίρι αλλά οι μίνι αποδράσεις του Σαββατοκύριακου συνεχίζουν να... μακραίνουν λίγο ακόμα το καλοκαίρι μου, οπότε μια εκδρομή στο Ναύπλιο μπαίνει στα πλάνα μου.

μπούνος ψαροσαβούρας

Δεν το πολυσκέφτομαι και ετοιμάζω τη βαλιτσούλα μου με τα απαραίτητα για 2 βασικούς λόγους: Θα κάνω τις βουτιές μου στην παραλία της Αρβανιτιάς και θα απολαύσω ολόφρεσκα ψάρια, θαλασσινά και ψαρομεζέδες στον διάσημο για την ποιότητα και την φρεσκάδα του “Μπούνο Ψαροσαβούρα”, που όταν τον επισκεφτείς μία φορά... γίνεται εξάρτηση.

ψαροταβέρνα μπούνος

θαλασσινά ψαροσαβούρας

Γιατί πώς να ξεχάσω τις πεντανόστιμες ψαρόσουπες, τις σαρδέλες στα κάρβουνα και τα λαβράκια που μυρίζουν θάλασσα; Τα φαγκριά και τις τσιπούρες, τα λυθρίνια και τα μπαρμπούνια που σπαρταράνε, τις δροσερές σαλάτες και τα ντόπια κρασιά του; Μια παραδοσιακή ψαροκατάσταση... που γλείφεις και τα δάχτυλά σου – κυριολεκτικά και μεταφορικά!

μπούνος ψαροσαβούρας θαλασσινά ψάρια

Το γαστρονομικό στέκι στην οδό Μπουμπουλίνας 77 δεν είναι τυχαία διάσημο όχι μόνο στα πέριξ αλλά και εκτός Ναυπλίου, αφού συνδυάζει άριστο φαγητό, φιλόξενο περιβάλλον, μοναδική θέση στον πεζόδρομο χειμώνα-καλοκαίρι να χαζεύεις την περαντζάδα και φυσικά εξαιρετικές τιμές, στοιχεία που το καθιστούν μοναδικό στο είδος του.

μπούνος ψαροσαβούρας ψάρια

Κι εγώ λοιπόν δηλώνω φανατική οπαδός του, οπότε καταλαβαίνετε ότι όταν ακούω Ναύπλιο... οι γευστικοί μου κάλυκες χτυπάνε κόκκινο από την ανυπομονησία! Να μυρίσω, να δοκιμάσω, να απολαύσω ό,τι καλύτερο ποιοτικά και γευστικά έχει να μου προσφέρει αυτή η πανέμορφη πόλη... Γιατί στον “Μπούνο Ψαροσαβούρα” μόνο... σαβούρα δεν θα βρεις!

θαλασσινά ψαροσαβούρας ναύπλιο

INFO

Διεύθυνση: Μπουμπουλίνας 77, Ναύπλιο

Τηλέφωνο: 2752027704

Email: [email protected]

Site: www.psarosavouras-bounos.gr

Facebook: Μπούνος Ψαροσαβουρας Ναυπλιο

Instagram: Bounos_psarosavouras_nafplio

Youtube: Μπούνος Ψαροσαβουρας Ναυπλιο

TripAdvisor: Μπούνος Ψαροσαβουρας Ναυπλιο

 

Fish Restaurants

Ροή ειδήσεων

Share