Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Όλα τα “φρούτα” της θάλασσας στο πιάτο μου!

4 Αυγούστου 2021 10:00
Όλα τα “φρούτα” της θάλασσας στο πιάτο μου!

Το Ναύπλιο το αγαπώ! Λατρεύω τα γραφικά σοκάκια του, την υπέροχη πλατεία του, που συναντώ καθημερινά φίλους και γνωστούς, την ποδηλατάδα μου στην Αρβανιτιά και φυσικά τη μοναδική θέα από το Παλαμήδι αλλά και τις κρυστάλλινες παραλίες του που δεν χορταίνω τις βουτιές μου! Τόπος θαλασσινός, σε τραβούν οι μυρωδιές από τα φρέσκα ψάρια, οπότε καταλαβαίνεις γιατί κάθε μεσημέρι... εγκαταλείπω την ξαπλώστρα μου για να απολαύσω ολόφρεσκα θαλασσινά και ψαρικά στον... καλύτερο!

Ο περίφημος “Μπούνος-Ψαροσαβούρας” είναι χωρίς υπερβολή η καλύτερη ταβέρνα του Ναυπλίου, που έχει ταϊσει κόσμο και κοσμάκη για δύο δεκαετίες τώρα, που με μεράκι, καλή διάθεση και ευγένεια, οι ιδιοκτήτες την έχουν μεταμορφώσει στο πιο... γευστικό στέκι της οδού Μπουμπουλίνας αλλά και σημείο αναφοράς του καλού φαγητού και εκλεκτού ψαριού.

μπούνος ψαροσαβούρας ναύπλιο

Εν μέσω καλοκαιριού λοιπόν αρπάζω την ευκαιρία και δοκιμάζω τους μοναδικούς αστακούς, την καραβιδομακαρονάδα αλλά και τα μύδια αχνιστά, που μοσχοβολάνε... θάλασσα. Φυσικά μόνη μου δεν μπορώ να τα... καταφέρω (τεράστιες μερίδες, γαρ), οπότε όλη η παρέα ξεσηκώνεται για να γευτεί πιάτα και συνταγές φτιαγμένες... λες για τους πιο απαιτητικούς... ουρανίσκους!

Γιατί στον Μπούνο-Ψαροσαβούρα παραγγέλνεις χωρίς να αναρωτιέσαι εάν η γαριδομακαρονάδα, η αστακομακαρονάδα ή το φαγκροκέφαλο γιουβέτσι σου θα είναι φρέσκα & νόστιμα. Αυτό είναι δεδομένο!

μπούνος ψαροσαβούρας

Η εμπειρία ολοκληρώνεται όχι μόνο από από το λαχταριστό φαγητό και την ευγενική φιλοξενία των ιδιοκτητών, ούτε από την εξαιρετική θέση του εστιατορίου σε ένα από τα πιο γραφικά και πολυσύχναστα στενάκια της πόλης, αλλά με τον οίνο που... ρέει άφθονος, δικός τους ή κάποια ετικέτα ντόπιων παραγωγών της Νεμέας.

μπούνος ψαροσαβούρας θαλασσινά

Τι άλλο να ζητήσω από μια καθημερινή καλοκαιρινή μου μέρα στο υπέροχο Ναύπλιο; Να κλείσω φυσικά τραπέζι για την επομένη, αφού γίνεται το... αδιαχώρητο!

μπούνος ψαροταβέρνα ναύπλιο

INFO

Διεύθυνση: Μπουμπουλίνας 77, Ναύπλιο

Τηλέφωνο: 2752027704

Email: [email protected]

Site: www.psarosavouras-bounos.gr

Facebook: Μπούνος Ψαροσαβουρας Ναυπλιο

Instagram: Bounos_psarosavouras_nafplio

Youtube: Μπούνος Ψαροσαβουρας Ναυπλιο

TripAdvisor: Μπούνος Ψαροσαβουρας Ναυπλιο

ψαροταβέρνα ναύπλιο

 

Fish Restaurants

Ροή ειδήσεων

Share