Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

24ωρη λειτουργία για το Palmie Bistro στο Starcity της Συγγρού από 1η Μαρτίου

23 Φεβρουαρίου 2011
24ωρη λειτουργία για το Palmie Bistro στο Starcity της Συγγρού από 1η Μαρτίου

Μια καινοτομία που στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του θεσπίζει από την 1η Μαρτίου το Palmie bistro στο Starcity της Λεωφόρου Συγγρού, με τη λειτουργία του όλο το 24ωρο.

Στα Palmie bistro οι γεύσεις είναι πάντα..ανεβασμένες και καλύπτουν τις απαιτήσεις κάθε επιλογής. Νωρίς ή αργά, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια πλούσια και χορταστική σαλάτα, ένα ζουμερό burger, ή μια λαχταριστή μακαρονάδα, ενώ αν η ανάγκη για γλυκό γίνεται επιτακτική, τότε ο κατάλογος των Palmie bistro δίνει τη λύση και την..απόλαυση.

Ο συνδυασμός της όμορφης ατμόσφαιρας, του εύγευστου φαγητού, του προσεγμένου, φιλικού και γρήγορου σέρβις και το κυριότερο τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές, που μετατρέπουν την έξοδο για φαγητό ή ποτό σε καθημερινή value for money συνήθεια, είναι βέβαιο ότι πλέον οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και της νύχτας το Palmie bistro στη Λεωφόρο Συγγρού θα αποτελεί τη μόνιμη επιλογή είτε πριν, είτε μετά το γραφείο, στις ώρες της χαλάρωσης, αλλά και πριν ή μετά τη νυχτερινή διασκέδαση.

Λεωφ. Συγγρού 111

 

Cafe Bar Restaurants

Ροή ειδήσεων

Share