Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σε αυτό το εστιατόριο της Αθήνας τρως σαν Αρχαίος Έλληνας!

Μια μοναδική εμπειρία!

6 Οκτωβρίου 2023 07:47
Σε αυτό το εστιατόριο της Αθήνας τρως σαν Αρχαίος Έλληνας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχεις φανταστεί ποτέ σου πώς θα ήταν να βρίσκεσαι σε ένα γεύμα παρέα με τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη και άλλους σπουδαίους Αρχαίους Έλληνες; Πώς θα ήταν να τρως το γεύμα που έτρωγαν και να βρίσκεσαι σε έναν ανάλογο χώρο;

Στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Αιόλου, υπάρχει ένα μοναδικό μαγαζί, ονόματι «Αρχαίων Γαστρονομία», το οποίο υπόσχεται να σου χαρίσει μια μοναδική εμπειρία, ταξιδεύοντας σε στην Αρχαία Ελλάδα.

Σ' έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο, ο οποίος θυμίζει αρχαιοελληνικό εστιατόριο, θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και να ανακαλύψεις τις συνταγές και τις γαστρονομικές συνήθειες των αρχαίων Ελλήνων.

Οι πρωτότυπες συνταγές που θα δοκιμάσεις έχουν προκύψει έπειτα από επιστημονικές μελέτες και θα σου χαρίσουν μια μοναδική εμπεiρία.

Μάλιστα, τα φαγητά και τα ροφήματα σερβίρονται σε αρχαιοελληνικά πήλινα σκεύη.

Με την ευκαιρία δες εδώ σε ποιο μαγαζί της Αθήνας θα φας μία από τις καλύτερες πίτσες.

Σε αυτό το εστιατόριο της Αθήνας τρως σαν Αρχαίος Έλληνας

Πώς θα φας στο «Αρχαίων Γαστρονομία»

Το «Αρχαίων Γαστρονομία», δεν λειτουργεί όπως τα περισσότερα εστιατόρια. Για την ακρίβεια πρόκειται για ένα πριβέ εστιατόριο, στο οποίο θα πρέπει να έχεις κλείσει την θέση σου τουλάχιστον μία ημέρα πριν.

Απευθύνεται σε μεγάλες παρέες άνω των έξι ατόμων και το μαγαζί κλείνετε αποκλειστικά για την παρέα.

Να σημειώσουμε ότι έχει ελάχιστη κατανάλωση 40€ το άτομο, αλλά δεν πρόκειται για ένα απλό γεύμα, αλλά για μια μοναδική εμπειρία.

 

Ροή ειδήσεων

Share