Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το «Tekila» είναι το μικρό Μεξικό στο κέντρο της Αθήνας που έψαχνες να βρεις

Ταξίδι γεύσης!

13 Φεβρουαρίου 2023 12:29
Το «Tekila» είναι το μικρό Μεξικό στο κέντρο της Αθήνας που έψαχνες να βρεις
Από Αγάπη Μυργιώτη

Στην οδό Κολοκοτρώνη, στην είσοδο της στοάς Μπολάνη, λίγα μετρά μετά την φασαρία του κέντρου, ένας νέος κόσμος ξεδιπλώνεται μπροστά σου, είναι το μικρό Μεξικό στην Αθήνα, που έψαχνες να βρεις.

Ο λόγος για το «Tekila», το μεξικάνικο εστιατόριο στον αριθμό 3 της οδού Κολοκοτρώνη που σε ταξιδεύει εκτός Αθήνας, κάπου αρκετά μακριά και απέχει μόλις μερικά λεπτά από το σπίτι σου... σε ταξιδεύει στο όμορφο Μεξικό.

Το Μεξικό στην Αθήνα

Από το πρώτο βήμα σου στο εσωτερικό του μαγαζιού, νιώθεις να μεταφέρεσαι σ' έναν άλλο κόσμο. Τα στοιχεία που σε ταξιδεύουν στο Μεξικό είναι παντού γύρω σου.

Εντυπωσιακές τοιχογραφίες με παπαγάλους, φωτιστικά από τα οποία κρέμονται διακοσμητικά εξωτικά πουλιά, μικρές ζούγκλες σε διάφορα σημεία, ξύλινα έπιπλα και έντονα χρώματα.

Το bar με τα «ζεστά» ατμοσφαιρικά χρώματα και τα πολυάριθμα πολύχρωμα φωτάκια, σε συνδυασμό με την τοιχογραφία που βρίσκεται στο πλάι, με τους κάκτους και το πανέμορφο τουκάν, θα τραβήξουν σίγουρα το βλέμμα σου, ενώ τα πράσινα φυτά που κρέμονται από το ταβάνι σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε μια όαση.

Φυσικά, δεν γίνεται να μην κλέψει τις εντυπώσεις η τοιχογραφία με τον Μεξικανό, που βρίσκεται στο βάθος πίσω από μία σύνθεση από ξύλα μπαμπού.

Αυθεντικό μεξικάνικο μενού

Παράλληλα, το «Tekila», σε ταξιδεύει στην καρδιά του Μεξικού με τις αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις του και τα δροσερά και γευστικά κοκτέιλ του.

Στο μενού θα βρεις πολλές επιλογές σε κυρίως πιάτα όπως τα fajitas, τα οποία μπορείς να απολαύσεις είτε χωρίς κρέας, είτε με κοτόπουλο είτε με μοσχάρι, τις quesadillas, σε διάφορες επιλογές, τα burger ή τα χοιρινά παϊδάκια με τις τηγανητές πατάτες bravas.

Βέβαια, στο «Tekila», μπορείς να απολαύσεις διαφορετικές γεύσεις επιλέγοντας με την παρέα σου να ακολουθήσετε μια πιο παρέϊστικη λογική και να πάρετε διάφορα πιάτα για τη μέση, όπως tacos, nachos με σάλτσες, σαλάτες, ψητές πατάτες με γέμιση sour cream & μείγμα μπαχαρικών ή ψητά sticks καλαμποκιού με τριμμένη παρμεζάνα.

Φυσικά, δεν γίνεται να μην συνδυάσεις το φαγητό με ένα cocktail margarita.

 

Εστιατόρια

Ροή ειδήσεων

Share