Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Για πίτσα σε 3 μαγαζιά της Νέας Σμύρνης

Για να γλείφετε και τα δάχτυλά σας!

24 Ιανουαρίου 2023 09:15
Για πίτσα σε 3 μαγαζιά της Νέας Σμύρνης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πίτσα είναι μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές για φαγητό. Η μυρωδιά και η γεύση της πίτσας, έχουν μπει στην καρδιά των Ελλήνων, εδώ και χρόνια και έχουν δικαίως κερδίσει μία καλή θέση στις επιλογές για φαγητό.

Παρακάτω, θα σου παρουσιάσουμε 3 μαγαζιά για αυθεντική ιταλική πίτσα στη Νέα Σμύρνη, που θα σε μεταφέρει μέχρι την Ιταλία.

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε 4 μαγαζιά στη Νέα Ερυθραία για καλό φαγητό.

La Ricotta

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 23, Νέα Σμύρνη

Τηλέφωνο: 210 9346070

Η αισθητική του «La Ricotta», κινείτε σε vintage λογική, με ξύλινα τραπέζια της δεκαετίας του ‘50 και έναν εντυπωσιακό ξυλόφουρνο.

Όμορφη και φιλόξενη αισθητική και μυρωδιές που σου σπάνε τη μύτη.

Στο «La Ricotta», θα δοκιμάσετε αυθεντικές ιταλικές γεύσεις και τις πιο νόστιμες ιταλικές πίτσες. Το ζυμάρι της πίτσας που ωριμάζει περισσότερες από είκοσι τέσσερις ώρες και οι λιτές συνταγές, χωρίς υπερβολικά υλικά, οδηγούν σε ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.

Dei Fratelli - Ristorante Italiano Est. 2014

Κράτητος 10 & Σπαθαρη, Νέα Σμύρνη

Τηλέφωνο: 210 9355220

Το «Dei Fratelli» είναι ένα μαγαζί με μεγάλη οικογενειακή ιστορία. Η ιστορία ξεκινά από το 1965, όπου ο πατέρας Αλκιβιάδης, με ελάχιστα εφόδια και με τις οικογενειακές του συνταγές, εγκαταστάθηκε στις Η.Π.Α, αρχικά στη Μασαχουσέτη και έπειτα στη Νέα Υόρκη, προσφέροντας εκεί τις μοναδικές γεύσεις του.

Τα χρόνια πέρασαν και ο Νίκος με τον Σάββα, τα παιδιά του Αλκιβιάδη, που δούλευαν κοντά στους γονείς τους, αποφάσισαν να φέρουν πίσω στην Ελλάδα την οικογενειακή αυτή εμπειρία, προσθέτοντας μια νότα Ιταλίας.

Στο «Dei Fratelli», λοιπόν, θα απολαύσεις αυθεντική ιταλική πίτσα με μεγάλη ιστορία.

Zeas Pizza - Από το 1973

Βιζυηνού 2-4, Νέα Σμύρνη

Τηλέφωνο: 210 9333335

Μία από τις καλύτερες πιτσαρίες της Νέας Σμύρνης, με μακρά ιστορία και μοναδικές γεύσεις.

Ο χώρος χαρακτηρίζεται από πιο λιτές γραμμές, μεγάλες κόκκινες κουρτίνες, γκρι χρώμα και λίγες γλάστρες με πράσινα φυτά.

 

Ροή ειδήσεων

Share