Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Για Μεξικάνικο στο Κέντρο της Αθήνας - Τα εστιατόρια που αξίζει να επισκεφτείς

Ταξίδι γεύσης!

3 Ιανουαρίου 2023 10:30
Για Μεξικάνικο στο Κέντρο της Αθήνας - Τα εστιατόρια που αξίζει να επισκεφτείς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια το μεξικάνικο φαγητό έχει ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ελλάδα, γεγονός που έρχεται να επιβεβαιώσει το άνοιγμα αρκετών μεξικάνικων εστιατορίων, καθώς και η επιτυχία που τα ακολουθεί.

Αν λοιπόν, ανήκεις και εσύ στους λάτρεις της μεξικάνικης κουζίνας, τότε ανακάλυψε μαζί μας, μερικά από τα καλύτερα μεξικάνικα εστιατόρια στο Κέντρο της Αθήνας.

Παράλληλα, δείτε εδώ ποια είναι τα καλύτερα μεξικάνικα εστιατόρια στην Αθήνα σύμφωνα με τους αναγνώστες του Athensmagazine.gr.

Mamacita - Taquería y Coctelería

Απόλλωνος 9Β, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0321 0240

Σε έναν πολύχρωμο κόσμο, βγαλμένο από τους πίνακες της Φρίντα Κάλο και τις μεξικάνικες φιέστες της Dia de los Muertos, το «Mamacita», σε ταξιδεύει μέχρι το Μεξικό.

Στο μενού θα βρεις πολλές νόστιμες παραδοσιακές μεξικάνικες γεύσεις, όπως Chili con Carne, chorizo, barbacoa, carnitas, carne asada είναι κάποιες από τις λαχταριστές συνταγές που γεμίζουν χορταστικά tacos, burritos και quesadillas.

Μάλιστα, πρόσφατα πρόσθεσαν στο μενού τους και Μεξικάνικα Burgers.

Ancho Mexican Grill

Αιόλου 25, Αθήνα

Τηλέφωνο: 698 043 6301

Η επιτυχημένη πορεία του Ancho, είναι γεγονός καθώς μετρά 10 χρόνια και τρία καταστήματα σε Χαλάνδρι, Κηφισιά και Γλυφάδα, ενώ τελευταία άνοιξε τις πόρτες του και στην οδό Αιόλου 25.

Ένας υπέροχος χώρος που σε ταξιδεύει στο Μεξικό, μέσα από μία πιο street style λογική.

Όλα τα πιάτα στο Ancho, είναι χειροποίητα και φτιαγμένα από επιλεγμένα προϊόντα, ενώ υπάρχει μια πιο do it yourself λογική. Διαλέγεις τη βάση που επιθυμείς, nachos, chivichangas και burrito bowls ή tacos, burritos και quesadillas και στη συνέχεια, επιλέγεις τη γέμισή σου.

Tekila

Κολοκοτρώνη 3, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0323 2482

Σε έναν εντυπωσιακό χώρο γεμάτο λουλούδια, retro καθρέπτες, πολύ χρώμα και πολλά φυτά, θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις την αυθεντική μεξικάνικη κουζίνα.

Το «Tekila» σε ταξιδεύει στην καρδιά του Μεξικού, μέσα από τη διακόσμηση, την λάτιν μουσική και το φαγητό.

México Mi Amor

Τσακάλωφ 10, Αθήνα

Τηλέφωνο: 698 745 4777

Στο «México Mi Amor», θα εντυπωσιαστείς από το εσωτερικό του χώρου με το ασπρόμαυρο ξύλινο πάτωμα, τα χειροποίητα φωτιστικά, το ιδιαίτερο design στους τοίχους και τα έντονα χρώματα.

Ένα όμορφο ταξίδι στο Μεξικό μέσα από τη διακόσμηση και το παραδοσιακό μεξικάνικο φαγητό με τα κλασσικά πιάτα όπως Fajitas και Burritos, καθώς και πιο ιδιαίτερα πιάτα, όπως το Pollo Ala Brassa Peru, το οποίο είναι κοτόπουλο στη σχάρα με μια μοναδική περουβιανή μαρινάδα.

 

Ροή ειδήσεων

Share