Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το μαγαζί της Αθήνας που σερβίρει φαγητό στον αέρα, με θέα τα αστέρια - Πού βρίσκεται;

Μια ξεχωριστή ιδέα!

23 Δεκεμβρίου 2022 20:49
Αυτό είναι το μαγαζί της Αθήνας που σερβίρει φαγητό στον αέρα, με θέα τα αστέρια - Πού βρίσκεται;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχει ένα μαγαζί στην Αθήνα, που σε πάει ψηλά... για την ακρίβεια απολαμβάνεις το φαγητό σου, σε ένα "τραπέζι που αιωρείται" και σου δίνει την αίσθηση ότι τρως κάπου ανάμεσα στα αστέρια.

Ο λόγος για το μοναδικό Dinner in the sky, που βρίσκεται στον πολυχώρο της Τεχνόπολης, στο Γκάζι και είναι αποτέλεσμα ενός πρωτοποριακού concept.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε τα 3 καλύτερα εστιατόρια στο ανανεωμένο Μικρολίμανο.

Το ξεχωριστό αυτό μαγαζί, έχει υποδεχθεί περισσότερους από 30.252 επισκέπτες από όλο τον κόσμο και έχουν βαθμολογηθεί το εστιατόριο ως ένα από τα καλύτερα της Αθήνας!

Το Dinner in the Sky είναι μια πολυβραβευμένη εξαιρετική γαστρονομική πρόταση που καλωσορίζει 22 επισκέπτες μαζί με τους σεφ που ετοιμάζουν ένα μενού 6 πιάτων, το οποίο σερβίρεται στα 40 μέτρα ψηλά στον ουρανό, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία ζωής.

Το τραπέζι περιστρέφεται αργά για να δείτε την πόλη πανοραμικά, ενώ η φωτισμένη Ακρόπολη χαρίζει ένα μαγευτικό θέαμα σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Πόσο κοστίζει το δείπνο;

Το δείπνο συνοδεύεται από προσεκτικά επιλεγμένα ελληνικά κρασιά, τοπική μπύρα ή αναψυκτικά.

Σημειώνεται ότι το μενού μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις διατροφικές σας ιδιαιτερότητες, αρκεί να έχετε ενημερώσει μία μέρα νωρίτερα.

Τιμή κατ' άτομο: 145 ευρώ
(συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων)

 

Εστιατόρια

Ροή ειδήσεων

Share