Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

4 μαγαζιά για καλό φαγητό στον Πειραιά

Ταξίδι γεύσης!

14 Οκτωβρίου 2022 16:03
4 μαγαζιά για καλό φαγητό στον Πειραιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά την επέκταση της Γραμμής 3 του μετρό μέχρι τον Πειραιά, είμαστε σίγουροι ότι αυτή η όμορφη συνοικία, θα γεμίσει με κόσμο από περισσότερες περιοχές της Αθήνας, που μέχρι σήμερα δεν είχαν εύκολη πρόσβαση.

Για τον λόγο αυτό το Athensmagazine.gr, σας προτείνει μαγαζιά για φαγητό στον Πειραιά, τώρα που η πρόσβαση, έγινε πιο εύκολη.

Belle Amie

Αγγέλου Μεταξά 11, Πειραιάς

Τηλέφωνο: 21 0417 5740

Το Belle Amie, είναι ένα ατμοσφαιρικό μαγαζί, με retro διακόσμηση, βαρείς πολυελαίους και εντυπωσιακά μάρμαρα που συνθέτουν ένα σκηνικό, που παραπέμπει σε παλιό αρχοντικό θέατρο.

Στο μαγαζί μπορείτε να απολαύσετε αμερικάνικο brunch καθώς και πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα, σε συνδυασμό με τις δικές τους πινελιές.

Amaya Itameshi Restaurant

Ακτή Δηλαβέρη 1, Πειραιάς

Τηλέφωνο: 21 0410 0127

Το πρώτο itameshi εστιατόριο στην Αθήνα, έριξε άγκυρα στο Μικρολίμανο. Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια και Itameshi Cocktail Bar στην Αθήνα, σε Ρομαντική ατμόσφαιρα με θέα το γραφικό Μικρολίμανο του Πειραιά και πανέμορφο κήπο με υψηλής αισθητικής εξωτερικό μπαρ για το καλοκαίρι άνοιξε.

Ανακαλύψτε την Itameshi δημιουργική κουζίνα Japanese Italian fusion food, με κρέας, θαλασσινά, φρέσκο ψάρι και συνοδέψτε τα πιάτα με υπέροχα κρασιά. Απολαύστε signature cocktails στον καταπράσινο κήπο που έχει διακοσμηθεί αναλόγως ώστε να δημιουργεί μια άκρως χαλαρωτική και μαγική ατμόσφαιρα.

Μια σύμπραξη ανάμεσα στην Ιταλική και Ιαπωνική κουζίνα, τη διεθνή τάση itameshi, έρχεται να παρουσιάσει στην Ελληνική γαστρονομία το νέο εστιατόριο Amaya Itameshi Cuisine.

4 μαγαζιά για καλό φαγητό στον Πειραιά

Barrique Port

Φίλωνος 66 &, 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς

Τηλέφωνο: 21 0452 8010

Πρόκειται για ένα μαγαζί με ιδιαίτερη διακόσμηση, ατμοσφαιρικό και ανεπιτήδευτα πολυτελές.

Στο Barrique Port, θα βρείτε μια λίστα από περισσότερες από 200 ετικέτες κρασιού, ενώ το μενού περιλαμβάνει μια ποικιλία από μοσχαρίσιες μπριζόλες Αργεντινής, Ουρουγουάης και Αμερικής, αλλά και χοιρινά από ελληνικές βιολογικές φάρμες.

CHE Cocina y Barra Sudamericana

Καραΐσκου 151, Πειραιάς

Τηλέφωνο: 21 0429 6660

Σε έναν χώρο γεμάτο χρώματα και ζωντάνια που σε ταξιδεύει μέχρι την λατινική Αμερική, θα δοκιμάσετε μια σειρά από παραδοσιακές συνταγές με καταγωγή από το Περού, τη Βραζιλία αλλά και την Ισπανία.

Ένα νοητό ταξίδι στην Λατινική Αμερική και μια έκρηξη γεύσεων σε ένα ιστορικό κτίριο του 1890 που οι δημιουργοί του αναπαλαίωσαν προσεκτικά για να στεγάσουν το CHE Cocina y Barra Sudamericana.

 

Ροή ειδήσεων

Share