Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το μεξικάνικο εστιατόριο στη Νέα Φιλαδέλφεια με την εντυπωσιακή διακόσμηση και τα γευστικά πιάτα

Θα γλείφετε και τα δάχτυλά σας!

13 Οκτωβρίου 2022 15:11
Το μεξικάνικο εστιατόριο στη Νέα Φιλαδέλφεια με την εντυπωσιακή διακόσμηση και τα γευστικά πιάτα
Από Αγάπη Μυργιώτη

Τα έντεκα χιλιάδες (11.000) χιλιόμετρα που απέχει η Αθήνα από το Μεξικό, δεν τα λες και λίγα... Μπορεί η συγκεκριμένη χώρα να βρίσκεται μίλια μακριά μας, υπάρχουν όμως στοιχεία της κουλτούρας της, που η Ελλάδα έχει αγαπήσει και με χαρά έχει ενσωματώσει σε εστιατόρια και bars.

Με την ευκαιρία δες που θα φας τους πιο νόστιμους, τραγανούς και πρωτότυπους λουκουμάδες.

Φυσικά, ο λόγος για το μεξικάνικο φαγητό. Tacos, burritos, chimichangas και κεσαντίγιας είναι μόνο μερικά από τα μεξικάνικα πιάτα, που έχουμε αγαπήσει στην Ελλάδα.

Και αν σου αρέσουν και τα σομπρέρο, οι latin ρυθμοί και τα χρώματα.. τότε σου βρήκαμε το καλύτερο εστιατόριο.

Στο Agavita, λοιπόν, το μεξικάνικο εστιατόριο, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Δεκελείας 86 στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής, σε μεταφέρει μέχρι με το Μεξικό, με τις όμορφες γεύσεις του, καθώς και με την διακόσμηση.

"Ταξίδι" στο Μεξικό

Το Agavita, έχει μία πραγματικά εντυπωσιακή διακόσμηση. Έπιπλα ζωγραφισμένα στο χέρι, τοιχογραφίες, διακοσμητικά όπως ένα σομπρέρο και έντονα χρώματα, χαρακτηρίζουν τον χώρο, ο οποίος σε κάνει να νιώσεις ότι βρίσκεσαι στο Μεξικό.

Με το που περάσεις την πόρτα του εστιατορίου, ξεχνάς που βρίσκεσαι, το μυαλό ταξιδεύει. Είναι ένα ευχάριστο διάλλειμα από την καθημερινότητα.

Παράλληλα, οι μυρωδιές και η μουσική, συμβάλλουν καθοριστικά, στην δημιουργία ενός κλίματος, που να παραπέμπει στο Μεξικό.

Το μενού

Στο μενού, του Agavita, θα βρεις αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις. Πεντανόστιμα burritos σε διάφορες γεύσεις, fajitas με χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι ή γαρίδες, tacos και κεσαντίγιας που θα μαγέψουν.

Παράλληλα, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε μια από τις πεντανόστιμες και δροσερές σαλάτες τους και φυσικά μην φύγετε αν δεν γλυκαθείτε με churros.

Ας ρίξουμε μία ματιά στο "Agavita":

 

Ροή ειδήσεων

Share