Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Delta: Νέο μενού για το εστιατόριο του ΚΠΙΣΝ - Νέο ταξίδι γευσιγνωσίας

Μια μοναδική εμπειρία!

22 Σεπτεμβρίου 2022 15:59
Delta: Νέο μενού για το εστιατόριο του ΚΠΙΣΝ - Νέο ταξίδι γευσιγνωσίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Delta, το εστιατόριο στο Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, προσφέρει μία συγκλονιστική γαστρονομική εμπειρία, η οποία μάλιστα ανανεώνεται συχνά, δημιουργώντας ευχάριστες εκπλήξεις.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε το νέο εστιατόριο του Γιάννη Λουκάκου που φέρνει το Μεξικό στην πλατεία του Χαλανδρίου.

Με την έλευση του Φθινοπώρου μια νέα έκπληξη περιμένει τους επισκέπτες του εστιατορίου, όπου αυτή τη φορά σχετίζεται με το νέο degustation menu 12 σταδίων, που υπόσχεται μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία με πιάτα που θυμίζουν έργα τέχνης, αλλά και μια σειρά προτάσεων à la carte που θα σερβίρονται καθημερινά.

Το κάθε μενού περιλαμβάνει 12 πιάτα που έχει δημιουργήσει ο χαρισματικός Γιώργος Παπαζαχαρίας και επιμελείται ο ταλαντούχος Θάνος Φέσκος, με την ομάδα του.

12 στάδια, κάθε ένα από τα οποία βιώνεται ταυτόχρονα ως δημιουργική, φιλοσοφική και γαστρονομική εμπειρία. Με ένταση και τόλμη που ενθουσιάζουν.

Ένα αινιγματικό Haute Cuisine αφήγημα που ξεδιπλώνεται σταδιακά, μέσα από ένα menu Πρωτεΐνης (Οmnivore) γαστρονομικής μαεστρίας.

Μια μοναδική εμπειρία που οδηγεί τους καλεσμένους σε ένα γαστρονομικό μονοπάτι, γεμάτο εκπλήξεις και συναισθήματα.

Μινιμαλιστική τελειότητα, αξιοποίηση τοπικών πρώτων υλών, εστίαση στους μικρούς παραγωγούς της Ελλάδας. Αυτά είναι τα 3 συστατικά του μενού.

Σε συνδυασμό με διεθνείς, πρωτοποριακές τεχνικές, όπως η ζύμωση (fermentation) και το σκανδιναβικό preservation, το αποτέλεσμα αλλάζει όσα πιστεύαμε για τη γεύση.

Μενού 12 σταδίων

Μενού Πρωτεΐνης130€
*Οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν νερό καθώς και καφέ στο τέλος του γεύματος.

Εάν είστε vegetarian ή vegan, παρακαλούμε ενημερώστε μας όταν θα σας καλέσουμε για την κράτησή σας. Οι chef μας, σεβόμενοι τις διατροφικές επιλογές σας, θα προσαρμόσουν κατάλληλα το μενού.

Το γεύμα μπορεί να συνοδεύσει:
*juice pairing στην τιμή των €50,00 ή
*wine pairing στην τιμή των €100,00 (6 διαφορετικά κρασιά) & αποστάγματα ή
*fine wine pairing στην τιμή των €170,00 (6 διαφορετικά κρασιά)

Η κράτηση σας θα ισχύει έως και 30 λεπτά μετά την αρχική ώρα της κράτησης που έχετε κάνει.

Σε περίπτωση καθυστέρησης σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε εγκαίρως (είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email). Αν δεν μας ειδοποιήσετε διατηρούμε το δικαίωμα να επισημάνουμε την κράτηση σας ως μη επιστρεφόμενη μη εμφάνιση ή ακύρωση της τελευταίας στιγμής. Επίσης η καθυστέρηση σας δεν είναι εφικτό να υπερβαίνει το χρονικό διάστημα των 30 λεπτών.

Οι κρατήσεις στο εστιατόριο μας είναι ανά 30 λεπτά προκειμένου να διασφαλίσουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν έως τις 12:00 της επιθυμητής ημερομηνίας.

Bar

Η κάβα του bar περιλαμβάνει ετικέτες από μικρούς αλλά και μεγάλους παραγωγούς, παλαιωμένα κρασιά και νέες σοδιές από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.

Με περίπου 650 διαφορετικές ετικέτες στο σύνολο και διαρκείς προσθήκες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, η minimal ατμόσφαιρα αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον εντός αστικού ιστού για τους λάτρεις του κρασιού.

Διάκριση

Το Delta απέσπασε φέτος το βραβείο Restaurant & Bar Design Award στην κατηγορία «Europe – In Another Space». Μάλιστα, το ελληνικό εστιατόριο διακρίθηκε ανάμεσα σε 27 εστιατόρια και μπαρ που βρίσκονται στο Παρίσι, τη Στοκχόλμη, το Λονδίνο, το Βερολίνο, τη Μαδρίτη και άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.

 

Ροή ειδήσεων

Share