Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τα καλύτερα μεξικάνικα εστιατόρια στην Αθήνα σύμφωνα με τους αναγνώστες του Athensmagazine.gr

Αυτά που ξεχώρισαν!

15 Σεπτεμβρίου 2022 10:40
Τα καλύτερα μεξικάνικα εστιατόρια στην Αθήνα σύμφωνα με τους αναγνώστες του Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μεξικάνικη κουζίνα είναι μια από τις αγαπημένες πλέον επιλογές των Ελλήνων. Διάφορα μεξικάνικα εστιατόρια έχουν ανοίξει στην Αθήνα και σε διάφορες άλλες πόλεις στην Ελλάδα, πολλά από τα οποία αποτελούν αγαπημένα στέκια.

To Athensmagazine.gr, ρώτησε τους αναγνώστες τους ποια είναι τα δικά τους αγαπημένα Μεξικάνικα Εστιατόρια και ετοίμασε μια λίστα με αυτά. Με την ευκαιρία ανακαλύψτε 4 retro μαγαζιά της Αθήνας που σε ταξιδεύουν σε άλλη εποχή.

Απολαύστε τα!

El Catrin

Φοίβης 15, Γλυφάδα

Τηλέφωνο: 21 0894 5002

To El Catrin, με την πολύχρωμη ατμόσφαιρά του και την διακόσμησή του σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε κάποια συνοικία της Λατινικής Αμερικής. Οι γεύσεις και τα δροσιστικά cocktails παίζουν τον δικό τους ρόλο στο ταξίδι.

Μεξικάνικη Ιστορία και λαογραφία, γκράφιτι και νέον επιγραφές βάζουν τη στάμπα τους στους τοίχους και στο μπαρ, το οποίο αγαπά ιδιαίτερα την τεκίλα.

Amigos

Μεγ. Αλεξάνδρου 70, Νέα Σμύρνη, 21 0933 2220

Κύπρου 65, Γλυφάδα, 21 0898 3167

Αράδου 41, Ζωγράφου, 21 0775 1526

Το πρώτο Amigos, άνοιξε 1995 στη Γλυφάδα, με στόχο να δημιουργηθεί ένας ξεχωριστός φιλόξενος χώρος, αφιερωμένος στη Μεξικάνικη κουλτούρα και κουζίνα, με ζεστή και φιλική εξυπηρέτηση.

Ζωηρά vibes και spicy γεύσεις με την αύρα και τα χρώματα από τη γη των Αζτέκων, των Ολμέκων και των Μάγια, σε ταξιδεύουν κάπου στην Λατινική Αμερική.

Foinikas Cocina Y Cocteleria Mexicana

Ηρ. Πολυτεχνείου 76, Χαϊδάρι

Τηλέφωνο: 690 625 5555

Το «Foinikas Cocina Y Cocteleria Mexicana» σε ταξιδεύει στο Μεξικό, με την εξωτική διακόσμηση, τις μυρωδιές και την μουσική.

Η ιδέα για το μαγαζί προέκυψε από μια σειρά για τη ζωή του Πάμπλο Εσκοβάρ, όπου οι χαρακτήρες είχαν δημιουργήσει μια χασιέντα με το όνομα «Hacienda Napoles» μέσα στο δάσος της Κολομβίας.

Ο Μεξικανός

Γεωρ. Παπανδρέου 47, Ζωγράφου

Τηλέφωνο: 21 0771 6900

Σε ένα σκηνικό όπου επικρατεί το χρώμα, τα σομπρέρο, τα papel picados και μια αναζωογονητικά παιχνιδιάρικη, νεανική κι ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρ, θα απολαύσεις πικάντικες γεύσεις, δυνατές τεκίλες και δροσιστικές μαργαρίτες.

Enchiladas, Tacos, Tostadas, Chimichanga, Quesadillas, Burritos, Fajitas στο "Μεξικάνο" θα βρείτε όσα τα παραδοσιακά μεξικάνικα πιάτα.

Mi Vida

Πλ. Νικ. Πλαστήρα 8, Αθήνα

Τηλέφωνο: 698 570 5330

Μια "αυθεντική εμπειρία Λατινικής Αμερικής". Γεύσεις αυθεντικές που σε ταξιδεύουν. Tex mex classics με τα σεβίτσε, τα τιραντίτο και άλλα πιάτα εμπνευσμένα από την περουβιανή κουλτούρα, σε αρμονία με τα κοκτέιλ θα σε μαγέψουν.

 

Ροή ειδήσεων

Share